Vorige keer:
Ik buig terug wat dichter en voor ik het weet, heeft Bill zijn lippen op die van mij gedrukt. Ik kus terug en voel hoe Bill zijn mond wat opent. Ik volg en speel wat met zijn tong. Wanneer de pijn toch teveel wordt, haal ik mijn lippen van de zijne, ga terug tegen de bedrand zitten en kreun. 'Doet het pijn?' vraagt hij overbodig. Ik knik. We eten hier en daar nog wat – eigenlijk voert hij mij - en spelen met eten en gaan dan toch gaan slapen. Ik doe mijn kleedje uit – met wat hulp van Bill – en doe dan mijn pyjama aan – ook met behulp van Bill -. Ik doe nog even mijn make-up af en verfris me wat in de badkamer, om dan mijn tanden te poetsen, mijn haar te kammen en de badkamer te verlaten. Ik zie dat Bill al in bed ligt. Ik ga, voorzichtig, naast hem liggen, met mijn gezicht naar hem toe.

'Bedankt voor wat je vandaag hebt gedaan voor me. Je bent echt de liefste jongen van de hele wereld. Ik zou me geen leven zonder je kunnen voorstellen', zeg ik. Bill komt dichter met zijn hoofd en drukt nog een zwoele en lange kus op mijn lippen.

'Ik doe het maar al te graag voor je. En weet je, je zou het misschien niet denken, maar ik zou me ook geen leven kunnen voorstellen zonder jou. En weet je hie dat komt?' vraagt Bill me. Ik schud mijn hoofd. 'Omdat je gewoon mijn leven bent', fluistert hij. Ik glimlach breed en leg me voorzichtig tegen zijn schouder. Hij slaat zijn arm om me heen en wrijft zachtjes over mijn arm. We kruipen wat dichter onder de lakens en vallen dan in slaap.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen