Zoals jullie lezers misschien al wel gemerkt hebben, ben ik de afgelopen maanden maar heel erg weinig online geweest. Hiervoor heb ik een reden:
Afgelopen jaar, in het jaar 2018, heb ik in de maand September, mijn pleegzusje, vriendin verloren, ze is 25 jaar oud geworden. Nog geen maand later krijg ik te horen dat mijn collega op het werk, erg ziek is, zieker dan ze voorheen is geweest. En ook zij, heeft ons verlaten.
Dus binnen 2 maanden tijd, heb ik twee dierbare personen verloren, waardoor ik een aardige klap gehad heb. En dan was het jaar nog niet eens om!!
Eind December, beland mijn biologische moeder in het ziekenhuis, kantje boord.
Gelukkig is mijn biologische moeder er weer bovenop, voor zo ver we het kunnen noemen. Dus het jaar 2019, zal voor mij beter moeten gaan verlopen dan het afgelopen jaar 2018. Hiervoor wil ik jullie danken dat jullie toch het geduld en respect hebben gehad, om zoetjes te wachten op nieuw leesvoer.
Heb inmiddels al weer een paar Chapters toegevoegd aan het verhaal en hoop het in de komende periode verder te kunnen laten verlopen.. Alsnog mede bedankt, voor jullie als lezerss.......

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • LarryNiam

    Sterkte met alles, ze zullen altijd bij je blijven ookal is dat niet lichamelijk:)

    Ik hoop echt dat ze niet zwanger is...

    5 jaar geleden
  • Luckey

    Gecondoleerd nog voor de verliezen!
    Beterschap voor je moeder!!

    Ze noet gaan kijken
    Ook al denk ik wel dat ze zwanger is

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen