Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • IrisThePiris

    Aan schrijftalent is sowieso geen gebrek!

    5 jaar geleden
  • AlphaNoodle

    Ingevuld ^^ Hopelijk heb je er wat aan (:
    En natuurlijk heeft je verhaal kans, je verhaal is hardstikke goed! Je schrijft erg goed en het leest heerlijk weg! Als dit geen succes wordt, zouden de uitgeverijen wel heel suf zijn....

    5 jaar geleden
  • Frodo

    Ook ingevuld!
    Ik ben ervan overtuigd dat een uitgeverij je talent gaat zien. Dit verhaal is werkelijk fantastisch (: moest je nog op zoek zijn naar een lijst van uitgeverijen die je kan contacteren, just lemme know!

    5 jaar geleden
  • AMuppetOfAWoman

    Ik heb de lijst ingevuld :')
    Je verhaal is oprecht fantastisch! Je hebt een ware gave! Ik ben er van overtuigd dat jouw verhaal uitgebracht kan worden als een boek.
    Liefs.

    5 jaar geleden
    • Rozenthee

      Dankjewel <3 Ik raak soms wel eens onzeker omdat het onderwerp als best heftig kan worden ervaren en ik probeer gewoon een lekkere balans te zoeken in wat wel en niet geschreven kan worden en hoe. Je hebt me echt enorm geholpen <3

      5 jaar geleden
    • AMuppetOfAWoman

      Het onderwerp is inderdaad heel erg heftig, daar is geen twijfel over mogelijk, maar jij weet het zo goed 'op papier' te zetten. Je hebt een perfecte balans gevonden, waardoor het voor mij toch heel prettig leest.

      5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen