Foto bij Epiloog

Hee schatjes, ja dit is heel lang geleden, te lang eigenlijk.
Het is raar, want eerst gooide ik hier echt al mijn ideeen neer voor verhalen of iets wat ik ook maar deed. Nu schrijf ik meer voor mezelf en laat ik m'n verhalen lezen door vrienden en daar stopt het een beetje. Ik haat te zeggen dat ik Q ontgroeid ben, want nooit voelt deze site niet als thuiskomen.
Het is mijn thuis al zo lang, van de tijd dat ik Twilight fics schreef tot nu. Nu schrijf ik in mijn eigen wereld en trek ik me niets meer aan van bestaande werelden. Nu ben ik recent weer actief op wattpad en wil ik een verhaal dat ik al jaren af heb vertalen en dat gaat een wolfpack verhaal worden, een van mijn laatste fanfictions ooit vrees ik. Nu zit ik er ook over te denken om deze te gaan vertalen en aan te passen, maar dat ga ik nog zien.
Het was zo moeilijk om hier een epiloog voor te schrijven, aangezien dit verhaal echt mijn leven was. Het is moeilijk om een eind te maken aan een wereld waar je zo vrolijk van werd en waar ik al mijn frustraties in heb kunnen gooien.
Bij deze.. Tot de volgende!
(ps, als dit verhaal vertaald wordt laat ik dit weten! Mochten jullie interesse hebben in mn wolfpack verhaal of me gewoon willen volgen op wattpad: KLIK)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • DeroGoi

    Het was een leuke verrassing om te zien dat er een epiloog verschenen was in de tijd dat ik zelf niet meer actief ben geweest op Q.
    Net zoals jij, ben ik meer bezig in het dagelijks leven dan op mijn tweede thuisbasis Q. Ik hoop ooit zelf ook om mijn verhalen nog af te werken en elk begonnen verhaal ooit af te kunnen lezen.
    Dank je wel voor dit prachtig verhaal!

    x Stefanie

    4 jaar geleden
  • LarryNiam

    Ik wachte op een epiloog om dit verhaal af te sluiten. Dankjewel:) het is echt een geweldig verhaal en ik ga het zeker vaker lezen. Succes nog met alles<3

    4 jaar geleden
  • scarletwitch

    Wauw, hij kwam heel spontaan maar is toch echt heel mooi (H) jammer dat het al zo snel eindigt, maar je hebt het echt een Waldner waardig eind gegeven

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen