Foto bij Scar 68

Het laatste stuk van het vorige hoofdstuk:
Wetende dat ik het nooit goed uit zou kunnen leggen, neem ik me voor haar nooit te vertellen dat het me juist oprecht veel geholpen heeft dat mijn moeder en zij zo met elkaar botsten. Ik ben altijd bang geweest om boos op mijn moeder te zijn, om haar gedrag oneerlijk te vinden. Schuldgevoel maakte dat onmogelijk. Omdat ik de man was die haar dochter dood heeft laten gaan, durfde ik niet tegen haar giftige gedrag in te gaan. Maar nu is ze ook de persoon die Paige - mijn Paige - aan het huilen heeft gemaakt. En eindelijk durf ik haar te haten. En ik heb me zelden zo opgelucht gevoeld.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • BethGoes

    Ze zijn samen echt een voorbeeld voor ander koppels!

    4 jaar geleden
    • AmeranthaGaia

      Dat is ook wel waar ik op doel. Heel vaak lees ik verhalen waarin de stelletjes eigenlijk heel slecht voor elkaar zijn en zich gewoon een beetje wederzijds respect niet eens op kunnen brengen, dus ik probeer de relatie van Paige en Nathan gewoon zo gezond mogelijk te houden.

      4 jaar geleden
    • BethGoes

      Dat is mooi!

      4 jaar geleden
    • AmeranthaGaia

      Ik weet niet of het saai om te lezen is of zo, maar ik wil het niet anders schrijven. Ik wil een zo goed mogelijk voorbeeld geven. Het betekent niet dat hun relatie perfect is en er gaan zeker nog wel wat problemen komen, maar ik wil gewoon dat ze gezond met elkaar omgaan.

      4 jaar geleden
    • BethGoes

      Oh dat is zeker niet saai! Juist hardstikke leuk en schattig!

      4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen