Foto bij Scar 70

Het laatste stuk van het vorige hoofdstuk:
Voorzichtig kom ik op mijn elleboog steunend iets overeind. Ik til mijn hand op om voorzichtig de zachte huid van haar wang aan te raken, maar doe het toch niet, bang om haar te wekken. Dan zeg ik zachtjes, gewoon om te weten hoe de woorden proeven: ‘Ik hou van je.’
De stilte die volgt is oorverdovend en even ben ik doodsbang dat ze toch wakker was en het gehoord heeft. Maar ze laat geen enkele reactie zien en ik kan gelukkig tot de conclusie horen dat ze echt in slaap was. Heel even kijk ik nog naar haar gezicht, zwak verlicht in het maanlicht. Eigenlijk wil ik de hele nacht naar haar kijken. Eigenlijk wil ik mijn hele leven naar haar kijken. Maar dat kan niet. Dus ik trek haar gewoon iets dichter tegen me aan, doe mijn ogen dicht, en val uiteindelijk zelf ook in slaap, met de vrouw waar ik van hou in mijn armen.

Mededeling: Hey, lezers. Zoals je misschien al is opgevallen, heb ik de leeftijdskeuring van het verhaal verhoogd naar 16+. Dat komt nog niet per se door dit hoofdstuk of de hoofdstukken die in de nabije toekomst geactiveerd zullen worden, maar ik keek gewoon nog eens even goed naar de verhaallijn en de dingen die nog komen gaan en dacht dat 16+ toch een iets geschikter label was. Ik hoop dat het voor niemand een probleem is. Veel leesplezier!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen