Foto bij Scar 77

Het laatste stuk van het vorige hoofdstuk:
'Ik had nooit gedacht dat ik Kaiden ooit nog zou zien,' zegt ze met monotone stem en eindelijk kijkt ze me aan. Haar blik is koud; niet uit woede, maar omdat ze niet meer weet hoe ze warm moet zijn, 'maar hij leefde nog wel.'
Ik leg voorzichtig een hand op haar knie en ik kijk naar haar voor wie ze ook is: het kind dat dingen heeft gedaan die ze zichzelf niet heeft kunnen vergeven, ook al deed ze het alleen omdat ze wilde overleven, omdat ze alle kapotte dingen weer wilde genezen. Ze heeft haar familie, die geen familie is, achtergelaten en heeft haar broertje niet meer mogen nemen - en nu is hij kwijt en is ze hem kwijt. Ze wil vrij kunnen zijn, maar ze heeft geen idee hoe ze zichzelf kan vergeven en ik heb geen idee hoe ik haar kan helpen.
Ze wendt haar blik af en herhaalt, meer tegen zichzelf dan tegen mij: 'Maar hij leefde nog wel.'

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Shibui

    Nu moet ik zo lang wachten met zo'n cliffhanger.(N)
    Maar wel een fijne vakantie!

    4 jaar geleden
  • BethGoes

    OH NEE! Ik hoop echt dat Nathan achter Paige aangaat!

    4 jaar geleden
  • Allmilla

    ... god zeg, moet ik nu voor 3 weken wachten voordat er een nieuw hoofdstuk komt? :| En ik heb het verhaal net volledig gelezen... :( Maar ik wacht wel, want dit verhaal is echt ongelooflijk goed! (hoera) Je hebt er een abo bij :)

    4 jaar geleden
  • Sunnyrainbow

    Het laatste hoofdstuk voor een paar weken en dan deze cliffhanger!? Fijne vakantie wel!

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen