Hallo beste lezer,

Misschien ben je een van mijn zevenenveertig abonnee's die vergeten is het op te zeggen, of dit bewust niet heeft gedaan (either way, in dit geval ideaal voor mij) en misschien kom je hier toevallig omdat je dit verhaal op een later moment leest. Hoe dan ook de vraag blijft voor mij hetzelfde: zal ik voor dit verhaal een vervolg schrijven? Als je nu al je mening klaar hebt: KLIK, zo niet, dan volgt er nu een toelichting.

Degene die me nog steeds bijstaan in mijn huidige verhalen, hoewel die amper huidig te noemen zijn als we kijken naar laatst bijgewerkt, maar dat terzijde C:, weten inmiddels wel dat ik last heb van een huge, maar dan ook echt een huge writers-block. Ik heb persoonlijk een hekel aan verhalen die niet afgemaakt worden voor geheel egoïstische redenen, hoewel ik het uiteraard snap als het om de gezondheid van de schrijver gaat, en dus vind ik het ook naar dat ik niet regelmatig nieuwe hoofdstukjes kan uploaden.

Nu vraag je je misschien af, hoe staat dat in relatie tot een vervolg op dit verhaal? Nou, ik hoop door het schrijven van een nieuw, compleet losstaand verhaal van de andere, dat ik mijn inspiratie weer terug kan vinden, of dat ik in ieder geval van mijn writersblock af kan komen.

Hopelijk heb je met behulp van deze informatie je keuze kunnen maken, dus nogmaals: KLIK. Alvast bedankt, iedereen c:

-LaLoba

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen