Foto bij Scar 108

Het laatste stuk van het vorige hoofdstuk:
Ik knik en neem haar weer in mijn armen. Ze legt haar hoofd in mijn hals en we sluiten onze ogen. Heel even zijn we gewoon Paige en Nathan en doet al het andere er niet meer toe. Het is een verassend puur moment, en een beetje plotseling, maar ik geniet van elke seconde.
'Ik hou van je,' zegt ze zachtjes, alsof het een geheim is.
Ik glimlach en sla mijn armen iets strakker om haar heen.
'Ik ook van jou,' antwoord ik. 'Elke dag een beetje meer.'

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • EvaSalvatore

    Oh boi oh boi oh boi

    4 jaar geleden
  • BethGoes

    Ohnee! Neeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneeneenee! Nee.

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen