Soooooooo...

Hello again.
Sorry voor het stoppen met updaten.

Hier FantasyFreaks a.k.a. Manon, bijna drie jaar nadat ze deze story (wordt dat nog steeds zo genoemd?) heeft geactiveerd.
Jep, zestienjarige Manon heeft de dingen gelezen die haar dertienjarige zelf heeft geschreven, en geloof me, wat zijn mijn schrijfstijl én storytelling skills verbeterd.
Dat zette me aan het denken: wat als ik nú Acacia's verhaal herschrijf?
Niet alleen herschrijf, maar beter maak dan het was, de plotlijnen door elkaar gooi, en zoveel meer om het echt een vermakelijk verhaal te maken?
Sinds ik nu vooral in het Engels schrijf, zal dat waarschijnlijk de taal worden waarin het geschreven wordt. Ik heb inmiddels een solid character arc neergezet voor alle verschillende characters, een paar onzinnige dingen verwijderd (ik denk niet dat Ace vier broers en zussen nodig heeft), en surprise surprise, Audace (Saturno's originele naam) en Spica hebben een persoonlijkheid!
Dus ja, ik heb genoeg ideeën, maar ik zou graag willen horen of er iemand na die twee jaar nog geïnteresseerd in is. Ik weet het, het is een lange tijd, maar als dit doorgaat, zal ik proberen om er iets goeds van de maken.
Soooo...

Als laatste, bedankt voor degenen die deze serie altijd gesteund hebben, jullie hebben me echt geholpen om te groeien als een schrijfster. Die vreemde verhalen die ik heb geschreven toen ik dertien was hebben me echt geholpen om mijn schrijfstijl op te werken naar hoe het nu is.

Dus, vertel me wat je van mijn idee vind, of je geïnteresseerd bent, of dat het sowieso gaat falen.

P.S. Ik ga waarschijnlijk binnenkort mijn username veranderen naar "artinandwritin", aangezien ik zo bekend sta op insta (jep, Manon heeft een account waar ze haar tekeningen plaatst), wattpad, archive of our own, en meerdere platformen.

Reageer (1)

  • Allmilla

    Ik zou het wel leuk vinden, als je zo'n verhaal zou schrijven! (Y) Laat me maar weten wanneer hij online komt! :)

    4 jaar geleden
    • artinandwritin

      Heb net het eerste hoofdstuk geschreven, ik denk dat ik hem later vanavond online ga zetten!

      4 jaar geleden
    • Allmilla

      Yess, ik zal nog wel eens kijken als ik nog eens wat tijd heb...

      4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen