Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • BethGoes

    Oké. Maar. Hailey is toch slim? Waarom geloofd ze dan alles wat Dean zegt? Of houd ze oprecht van hem?

    3 jaar geleden
    • BethGoes

      Wel een heel, heel sterk eerste hoofdstuk. Ik ben heel benieuwd naar deze prequel!

      3 jaar geleden
    • AmeranthaGaia

      Onderzoeken hebben uitgewezen dat er geen significant verschil is wat huiselijk geweld betreft per soort beroep/"intelligentie". Er zijn veel artsen, zoals Hailey, die ook mishandeld en gemanipuleerd kunnen worden door hun partner. Het heeft niet per se met feitelijke intelligentie te maken. Veel mishandelaars kunnen anderen gewoon heel goed lezen en weten precies welke knoppen ze in moeten drukken om iemand volledig in hun macht te krijgen. Sociale isolatie kan hier een deel van zijn. Bovendien gebeurt mishandeling vaak heel geleidelijk.
      Dat is bij Hailey ook zo gebeurd. Ze houdt ook van hem en gelooft inderdaad wat hij zegt. Een extra factor is dat Dean in deze wereld een litteken zou krijgen als hij tegen haar zou liegen, en dat ze dat dan misschien zou zien. Dean verwoordt alles daarom op een manier waarop het nét geen leugen is, ook al is het niet helemaal waar. Hij krijgt hierdoor geen littekens, wanneer hij haar bespeelt, en daardoor is het voor Hailey makkelijker om te geloven dat hij oprecht is.

      Beetje een lang antwoord, maar whatever. xD

      3 jaar geleden
    • BethGoes

      Oh shit dat is wel heftig

      3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen