Foto bij Scar 131

Het laatste stuk van het vorige hoofdstuk:
Hoogstwaarschijnlijk is niet goed genoeg. Hoogstwaarschijnlijk geeft geen garantie dat ik over een paar jaar nog steeds met de liefde van mijn leven in mijn armen in slaap kan vallen.
En hoogstwaarschijnlijk ga ik geen nacht goed kunnen slapen tot ik zeker weet dat de dokter na de binnenkomst van de uitslag geen slecht nieuws te melden heeft.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • BethGoes

    Woww van elleboog tot pols, dat is een flink litteken voor zo'n kleine leugen! Denk ik. Idk, geen verstand van hoe het werkt. Wel knap van Paige!

    4 jaar geleden
    • AmeranthaGaia

      Hoe "groter" de leugen is, hoe groter het litteken. In dit geval lijkt het in principe niet zo'n grote leugen en als het over iemand anders ging was het helemaal niet zo belangrijk geweest, maar aangezien Blueberry's dood zo'n zware betekenis voor Nathan (en dus ook voor Paige) heeft, is het litteken vrij groot. Een andere reden is omdat Paige eigenlijk nooit liegt en hiervoor nog maar één ander litteken was. Zelfs als ze een klein leugen zou vertellen, zou het meer impact hebben, want het is zo ongebruikelijk voor haar en het is een grotere drempel voor haar om over heen te stappen dan voor andere mensen.

      4 jaar geleden
  • Sunnyrainbow

    Awh zo lief!

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen