Foto bij Scar 133

Het laatste stuk van het vorige hoofdstuk:
Ik geef een kus op haar voorhoofd en laat mijn handen even over het lichaam glijden waarvan zij heeft durven beweren dat het niet prachtig is. Wanneer ik voel dat de verhitheid van net wegtrekt en Paige het langzaamaan koud begint te krijgen, graai ik naar de dekens die ergens bij het voeteneind zijn beland en leg die over ons heen. Ik dek Paige extra zorgvuldig toe en laat mijn armen om haar heen glijden. Ik voel een zucht van ontspanning om haar heen gaan.
Voor het eerst sinds heel lang voelt het alsof alles op zijn plaats is. Ik heb een vriendin die niet alleen evenveel van mij houdt als ik van haar, maar ook nog eens bloedmooi is en - ik kan het niet ontkennen - overweldigend goed in bed. Leven is eigenlijk nog nooit zo perfect geweest als nu. En ik zou er alles voor doen om het zo te houden.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Sunnyrainbow

    Awh arme Paige!

    4 jaar geleden
  • BethGoes

    O m fucking g.

    Maar...…………………… HOE?

    Hoe lang was ze al zwanger dan? Want je bevalt toch niet 10 dagen Nadat je zwinger bent geworden? Of werkt het anders bij miskramen?

    4 jaar geleden
    • AmeranthaGaia

      Een miskraam is niet een bevalling. Op het moment dat je een miskraam krijgt heb je nog geen levensvatbare baby in je buik, en het gebeurt altijd in een vroeg stadium in de zwangerschap. Je spreekt pas van een bevalling wanneer de foetus het stadium heeft bereikt waarin het in principe zelfstandig zou moeten kunnen overleven. Als je dan bevalt en de baby dood is, heet het een doodgeboorte.
      Zeker in de eerste weken nadat je zwanger raakt kan er een risico zijn op een miskraam. Soms merk je het eigenlijk niet, maar soms ook wel, zoals dus bij Paige. Een miskraam hoeft niet altijd te betekenen dat je permanente vruchtbaarheidsproblemen hebt, maar bij Paige is er dus wel een verband.

      4 jaar geleden
    • AmeranthaGaia

      Ik heb het net even voor je opgezocht en je spreekt van een miskraam tot de 20e week van de zwangerschap en daarna is het een doodgeboorte. Als de baby het wel gewoon overleeft en zo is het een normale geboorte.

      4 jaar geleden
    • BethGoes

      Ohh oke... wat zielig voor Paige!

      4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen