Ik weet dat dit een heel kort hoofdstuk is, maar op dit moment heb ik geen inspiratie. Wel zal ik een nieuw verhaal beginnen, helemaal los van deze. De naam weet ik nog niet, maar hij zal sowieso dit uur worden geactiveerd! Ondanks dat ik niet zo ben van de romantische dingen, wil ik dit toch een liefdesverhaal gaan maken. Ook met komedie en drama en een beetje avontuur. Het zal eigenlijk ook weergeven over wat ik van liefde denk: gecompliceerd. Het is een soort bijverhaal, dat ik ga gebruiken om toch nog actief te blijven op dit account! Voel je dus vrij het vandaag nog uit te checken op mijn profiel waar het hoogstwaarschijnlijk bij zal staan!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • AmeranthaGaia

    Die Jasmijn is eigenlijk wel best heel erg onzeker in hun relatie, als ze al zo snel denkt dat Nova haar wil dumpen. Ik snap het ergens wel, maar bijzonder is het wel. Ze hebben al zoveel meegemaakt. Dan hoef je toch niet te twijfelen door zoiets kleins?

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen