Mijn proefwerkweek komt er helaas aan en voor Love Is Complicated heb ik geen inspiratie op dit moment. In dit hoofdstuk ga ik wel een nieuw karakter voorstellen! Ook begin ik nog met een ander verhaal wat ook fantasie zal zijn, daar zal ik vandaag waarschijnlijk meerdere hoofdstukken voor maken. Het zal heten: "Scars that don't heal". Check dat dus ook zeker even uit!
Ben benieuwd wat je mening is over de nieuwe personen! Dit keer zijn het geen goden, maar normale mensen, alhoewel, normaal...
Deze karakters zijn ook gebaseerd op mij en mijn hele aparte vriend, dus zal er ook wat "heftige" taal in gebruikt worden aangezien mijn vriend dat leuk vind ofzo. Hierin komt dan ook een heel raar liedje voor dat hij laatst ineens begon te zingen tijdens geschiedenis terwijl ik naast hem zat en ik wil het hier per se in verwerken. Sorry dus dat ik je getraumatiseerd heb.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • AmeranthaGaia

    Ik ben echt benieuwd wat er gaat gebeuren. Het zijn echt interessante karakters.

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen