Foto bij 179 - Time that we have to talk

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • LydiaMartin99

    K*t Evan!!

    3 jaar geleden
  • XoXopeace

    Oke, ik loop eventjes achter en dit verhaal heb je inmiddels afgeschreven en ik ga zsm verder lezen, maar ik moet het even gezegd hebben: nee, ze hoeft helemaal niet met Evan te praten, dat zegt hij alleen maar zodat ie haar weer kan manipuleren. Het zou Maud sieren als ze hem de vinger geeft en gewoon doorgaat met wat haar blij maakt, in plaats van zichzelf constant speelbal te laten zijn van elke emotional whim van iedere persoon in haar directe omgeving. Pak je spullen, ga naar LA, wees gelukkig en laat Evan gewoon lekker zwemmen in z'n eigen fillth. Ze is hem niks verplicht en hoeft zichzelf op geen enkele manier te verantwoorden, niet na wat hij haar heeft aangedaan.

    Alleen maar positief btw als karakters in een verhaal je zo boos kunnen maken, betekent dat ze goed geschreven zijn.

    Goed, volgende hoofdstuk!

    3 jaar geleden
    • MaudMurder

      Hey! Welcome back (:

      3 jaar geleden
    • XoXopeace

      Sorry dat ik zo lang niet online ben geweest! Ik ben erg druk geweest op werk dus compleet aan me ontschoten. Toen ik weer inlogde zag ik dat ik zeker 40 hoofdstukken en het einde van je story had gemist, dus ik ben weer even aan het bijlezen :)

      3 jaar geleden
    • MaudMurder

      Vind het allang leuk dat je er weer bent! Ben benieuwd wat je ervan vindt :)

      3 jaar geleden
  • Luckey

    Echt die gast moet snel uit der leven

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen