“This one moment when you know you’re not a sad story. You are alive.
And you stand up and see the lights on the buildings and everything that makes you wonder.
And you’re listening to that song, and that drive with the people who you love most in this world.
And in this moment, I swear, we are infinite.”

— Stephen Chbosky, The Perks of Being a Wallflower

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Elix

    Bels, hierbij mijn oprechte complimenten voor dit prachtige verhaal vol emoties, liefde en positiviteit! Ik hou echt van de manier waarop je schrijft en ik werd zelf ook emotioneel bij het bedenken dat ik niet meer verder kan lezen. Maar het is ook goed dat het stopt, elk einde is een nieuw begin. (H)(H)(H)

    3 jaar geleden
    • bels

      Dankjewel voor je lieve woorden (H)

      Maar goed nieuws voor jou! Als je verder klikt, kom je bij de nieuwe hoofdstukken. Het verhaal gaat verder (H)

      3 jaar geleden
  • xLittleBirdx

    Ik heb je verhaal eigenlijk altijd een beetje stilletjes gelezen, soms moest ik ook echt even goed bijlezen omdat ik er (helaas) zo lang geen tijd voor had, maar dit is een verhaal waarvan ik nooit kon wachten totdat ik erbij terug kon komen!
    Ik houd van je karakters en de wereld die je gemaakt hebt en ik ben zo benieuwd naar wat er nog gaat komen voor Kathy en Harry (H)

    3 jaar geleden
  • LeLouisx3

    Ik vind het oprecht jammer dat dit verhaal ten einde is gekomen. Bij de eerste hoofdstukken had ik vaak geen zin om verder te lezen. (Je weet waarom ;) ) Het leek ook wel wat op Paperweight || Harry Styles van Iluna. Daar is Harry ook een badboy en het meisje is ook afkomstig uit een welstellend gezin. Ik had schrik dat het plot en de verhaallijn erg gelijklopend zou zijn, maar dat werd het totaal niet.

    Naar mijn mening hebben Katharina en Harry inderdaad nog een heel avontuur te gaan. Hoe zal Harry omgaan met de druk van haar ouders? Lukt het hem om in dat plaatje te passen en laat hij zijn duistere kant achter hem? Of probeert hij om beide werelden te combineren en hoe verbergt hij dit voor haar ouders?
    Hopelijk snel nieuwe avonturen!

    3 jaar geleden
  • Sunnyrainbow

    Mooi einde en ook na een mooie lengte! Ik heb genoten!

    3 jaar geleden
    • bels

      Dankjewel! (H)

      3 jaar geleden
  • gothicpop

    ❤❤❤

    3 jaar geleden
    • bels

      (H)

      3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen