Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Samanthablaze

    Mijn moeder zegt elk jaar, wanneer we naar de boetes kijken, dat het capitool wel een tv met geur zou kunnen uitvinden, als ze zouden willen, maar dat je de walm van de strontdistricten nog een jaar lang in je huis zou hebben hangen. Dat ben ik wel met haar eens. Ik word meestal al misselijk door de beelden alleen.

    En als ze zouden stoppen met werken, zou de helft van Panem, waaronder District 1, omkomen van de honger. Dus eh, proletariërs aller districten, verenigt u?

    3 jaar geleden
    • Tijgerbloed

      Dat is het leukste aan een beroeps schrijven: dat je geen respect moet hebben voor de armere districten. Ik denk dat er deze spelen nog een heleboel van dit soort opmerkingen komen, want Zilver voelt zich ver verheven boven de niet-beroeps.

      3 jaar geleden
    • Samanthablaze

      Dat hoort niet per se. Niet iedereen uit een bepaald gebied is automatisch racistisch

      3 jaar geleden
    • Tijgerbloed

      Nee, maar sommigen zijn dat wel en Zilver is een van die mensen. Ik vind het gewoon grappig om een arrogant personage te hebben.

      3 jaar geleden
    • Samanthablaze

      Ieder zijn ding. Ik heb het een keer geprobeerd, maar ik merkte al heel snel dat ik een hekel aan haar kreeg. Psychopaten schrijven vind ik oké, maar racisten zijn mij een stap te ver

      3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen