Het laatste stuk van het vorige hoofdstuk:
Ik weet nog totaal niet wat mijn leven gaat worden. Ik weet niet welk werk ik later zal doen. Ik weet niet waar ik zal wonen. Ik weet niet of ik ooit, mogelijk geadopteerde, kinderen zal krijgen. Ik weet niet hoe mijn dagen eruit zullen gaan zien. Maar ik weet wel dat ik Paige bij me zal hebben, en dat is genoeg.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Allmilla

    Wauw, wat een prachtverhaal! (flower) Ik heb ook wel een traantje moeten wegpinken bij dat laatste stukje, maar het was echt een geweldig verhaal! (Y) Ik heb er van genoten, van het eerste tot het laatste hoofdstuk :) Ik kijk al uit naar de prequel!

    3 jaar geleden
  • Sunnyrainbow

    Dit is echt een prachtig einde!

    3 jaar geleden
  • Hermione2003

    Echt een geweldig verhaal, heel mooi afgesloten ook! Heel gaaf dat we ook nog een blik in hun toekomst krijgen! Ik moet bekennen dat ik wel even heb gehuild om het laatste stukje, maar dat bevestigt alleen maar dat je verhaal de lezer echt aangrijpt. Echt heel mooi gedaan!

    3 jaar geleden
  • BethGoes

    Wow. Wat een prachtig einde voor een prachtig verhaal! Ik kan niet geloven dat het nu al voorbij is! Als de dag van gister had je het eerste hoofdstuk geactiveerd! Ik ben heel blij met die prequel want ik ben nog niet klaar met dit verhaal haha. Maar wat erg wat er allemaal met die kinderen gebeurd! Maar wel mooi de dingen die ze bereiken. Dit was echt een verhaal van jewelste en ik ben super blij dat Paige het uiteindelijk heeft overleefd! Dank je wel voor de moeite die je hebt gestoken in het schrijven van dit verhaal!

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen