Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Gisborne

    Wieuw, die eerste twee hoofdstukken waren echt heftig om te lezen, zeker omdat ik in mijn achterhoofd nog af en toe bang ben om niet geaccepteerd te worden, ondanks dat ik inmiddels al een tijdje vrij openlijk bi ben, maar je hebt dit (zoals altijd (; ) echt heel goed beschreven!
    Hopelijk heeft Rory zijn leven een beetje op orde gekregen nadat hij uit huis is gezet, ben heel benieuwd hoe dit verder gaat!
    Het is inmiddels weer een tijdje geleden dat ik iets nieuws van je heb gelezen, maar elke keer dat ik weer wat van je lees vind ik het mooi c: Also, heel tof dat je over dit onderwerp schrijft!

    3 jaar geleden
    • Ringwraith

      Hé! Wat naar om te horen dat je dat nog altijd moeilijk vindt! Ik ben blij dat het in ieder geval geloofwaardig overkwam. Super leuk om je weer bij een verhaal van mij te zien. (:

      3 jaar geleden
    • Gisborne

      Tis gelukkig nog maar af en toe hoor, van de mensen met wie ik veel omga weet ik inmiddels wel dat ik gewoon mezelf kan zijn, maar zoals met alles zijn sommige nieuwsberichten nog wel even slikken... Maar gelukkig heb ik zelf persoonlijk nog nooit echt iets negatiefs meegemaakt (hopen dat dat zo blijft)! (:
      En ik heb heel veel zin om weer meer van je te lezen! c:

      3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen