Hoi, lezers! Ik ben een paar weken afwezig geweest vanwege gezondheidsredenen. Ik wilde heel graag schrijven, maar dat lukte niet en in verband met een ziekenhuisopname heb ik eventjes pauze genomen. Ik hoop het schrijven nu weer op te kunnen pakken. Ik kan niet beloven dat ik even vaak/regelmatig upload als vroeger, maar ik zal mijn best doen. Heel erg bedankt voor jullie geduld en begrip. Ik hoop snel weer meer en vaker te kunnen gaan schrijven.

Het laatste stuk van het vorige hoofdstuk:
Ik denk weer aan Deans blik, aan zijn zware hand op mijn voorhoofd. Hij heeft helemaal niets gezegd. Dat hoefde hij ook niet. Ik weet precies wat hij me wilde vertellen.
Ik ben nog steeds van hem. En ik ben nog lang niet van hem af.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Hermione2003

    Fijn dat je weer terug bent! Wat betreft de kwaliteit: wat mij betreft is het hoofdstuk hartstikke goed, zoals altijd.
    Nog beterschap gewenst, en doe het rustig aan! 🍀

    3 jaar geleden
  • IrisThePiris

    Wat fijn dat je terug bent! Nog beterschap gewenst.

    3 jaar geleden
  • BethGoes

    Fijn dat je weer terug bent! Ik vind dat je je geen zorgen hoeft te maken om de kwaliteit, naar mijn mening is dit even goed als altijd! Je hebt me weer super benieuwd gemaakt naar het verdere verloop van het verhaal :)))

    3 jaar geleden
  • Sunnyrainbow

    Wat fijn dat je terug bent!!

    3 jaar geleden
    • AmeranthaGaia

      Dankjewel. Het is fijn om weer terug te zijn. Ik ben nog niet helemaal de oude, dus de kwaliteit van wat ik schrijf is misschien niet zo goed als ik zou willen, maar ik vind het fijn om weer te kunnen schrijven.

      3 jaar geleden
    • Sunnyrainbow

      Baby steps!

      3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen