Foto bij • N°1 - Anastasia Omashnova

Allereerst hallo, en welkom (terug)
Het heeft me maar liefst vier jaar gekost (nagaande het laatste geactiveerde hoofdstuk) om weer te beginnen met tikken, maar in die vier jaar heb ik zeker veel gedacht aan dit verhaal.
Overduidelijk wil ik het weer op gaan pakken, deels omdat ik weer graag wil schrijven, maar ook deels omdat het misschien een soort van ritme in het leven tijdens een pandemie kan bieden.

Ik hoop dat iedereen die dit leest gezond is, of het in ieder geval (na omstandigheden) goed maakt.

Voor wie nog wil weten wie ik ben: Hoi, mijn naam is Esmee. Ik ben 22 (bijna 23, mijn god) jaar oud en op het moment studeer ik Russisch na vorig jaar mijn studie Geschiedenis te hebben afgerond. Oh, en ik heb geen discipline, vandaar dat er een gat van 4 jaar zit tussen het laatste hoofdstuk van deel 1 en dit hoofdstuk. Ik heb het verhaal de afgelopen maanden meerdere malen opnieuw gelezen, maar het kan zijn dat er kleine ongeregeldheden voorkomen. Merk je dit op? Let me know! Daarnaast is mijn schrijfstijl enorm veranderd en zal ik in de loop van de tijd ook een aantal hoofdstukken gaan herschrijven of enkel een beetje aanpassen.

Dat gezegd hebbende hoop ik dat ik jullie in deze tijd kan verblijden met mijn hersenspinsels die ik hier op 'papier' probeer te zetten :)

Veel liefde

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen