Wie ben ik?
Hallo en welkom in mijn omslagwinkel. Mijn naam is Cait en ik ben een creatieve studente uit 1999. Al sinds klein ben, heb ik een liefde voor tekenen, ontwerpen en etc. Sinds vorig jaar heb ik ook mijn passie voor digital art ontdekt en heb ik besloten om hier zo hard mogelijk in te groeien. Momenteel studeer ik Media en Entertainment Business, maar na deze richting ga ik verder studeren in digital art.
Daarom heb ik besloten om een gratis online omslagwinkeltje te creëren, zodat ik kan blijven bijleren. Ik ben namelijk al een tijdje bezig met ontwerpen en heb dan ook al wat ervaringen opgedaan. Daarom heb ik dan ook besloten om alles op één plaats te bundelen, zodat jij makkelijk mijn werk kan bekijken en beoordelen. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort wel bij in de lijst!



Wat moet je weten?
Ik werk met veel interactie. Dit wil zeggen dat je soms 10 verschillende covers te zien krijgt, waar jij de meest passende mag uitkiezen. Op deze manier kan ik het snelste inspelen op jouw stijl. Ik zorg altijd eerst voor de prent, waarna ik de voor mij meest passende lettertypes toevoeg.
Daarnaast heb ik zoals elke student zwaardere periodes, zoals examens, waardoor ik niet altijd meteen een cover voor je kan creëren. Echter spendeer ik met veel liefde elk vrij moment aan het bedenken van de meest passende cover.
Ook moet je je niet verplicht voelen om de cover te gebruiken, een shout-out te geven of iets anders. Het is altijd wel fijn natuurlijk dat ik de cover ook effectief bij je boek zie verschijnen, maar ik kan begrijpen dat na een tijd je smaak verandert. Je mag me dan altijd een berichtje sturen en ik pas aan waar nodig!
Als laatste geef ik geen garantie dat mijn covers copyright free zijn en ik beantwoord een aanvragen zo snel mogelijk! Ik laat altijd iets weten, zoals hoelang het gaat duren voor ik er één kan maken of hoeveel er nog voor je zijn. Communicatie is dus heel belangrijk!


Het verzoek
Heb je alles hierboven goed doorgenomen? Door een omslag aan te vragen geef je aan dat je begrijpt wat ik hierboven heb genoteerd. Een goede communicatie is de basis en daar zal ik voor zorgen!
Het volgende heb ik nodig om je omslag te creëren (Je mag dit ook privé sturen als je dat liever hebt).

➸ Naam van het verhaal:
➸ Moet er een ondertittel op? Zoja, welke?
➸ Moet er een naam op het boek? Zoja, welke?
➸ Korte inhoud van het verhaal: (dit helpt mij om me er beter in te plaatsen, waardoor ik ook gerichter te werk kan gaan)
➸ Sfeer van het verhaal:
➸ Al dan niet afbeeldingen (of een Pinterest bord) dat jij zelf bij het verhaal vindt passen:
➸ Iets extra?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen