Gaby's perspectief

Het is een morgen zoals alle andere; saai en vermoeiend. Gaby staat met tegenzin op en loopt naar haar kledingkast. Ze kijkt niet eens, ze pakt gewoon iets. Een trainingsbroek en een trui. Al is het 25 graden, ze gaat het gewoon aantrekken. Het boeit haar toch niet. Zolang haar curves maar niet te zien zijn, vindt ze. Net wanneer ze de trui over haar hoofd wil trekken, wordt er op de deur geklopt. "Ja-ha," roept ze. "Wacht even."

De deur zwaait open en haar moeder kijkt haar met een frons aan. "Wat heb jij nou aan?", vraagt ze. "Het is bloedheet en je loopt erbij alsof het al winter is." Gaby kijkt haar moeder met een boos gezicht aan. "Rot op je begrijpt er toch niets van!" Ze kijkt Gaby geschrokken aan en loopt dan de kamer uit, waarbij ze de deur met een klap achter zich dicht trekt. Met een zucht ploft Gaby op haar bed. Waarom moet mam zich er altijd mee bemoeien? Vraagt ze zich af.



Als ze naar beneden loopt staat haar eten al klaar met een briefje ernaast. Ze leest het en er staat. "Ik ben naar mijn werk ben vanavond pas thuis, het eten staat in de koelkast. Doei dikke kus mam. "Als ze het gelezen heeft gooit ze het weg. Ze eet haar eten op met tegenzin. Als ze het op heeft zet ze het in de vaatwasser en geeft Nugget wat te eten. Dan gaat ze naar boven en ploft op haar bed neer.

Celesta's perspectief

Ze wordt wakker van een raar geluid, ze staat op uit haar bed en doet haar gordijnen open ineens houdt het geluid op raar denkt ze. Ze sloft naar beneden toe. "goedemorgen zegt haar vader, heb je nog plannen vandaag?” ja ik ga straks met Gaby shoppen! Zegt ze opgewonden." Haar vader geeft haar een kus en zegt “ik moet gaan werk enz.”.Oké tot vanavond zegt ze.”

wanneer haar vader de deur uit is rent ze naar boven toe. Wat zou ik aantrekken, ze houdt een jurkje omhoog dit misschien nee dat is te meisjesachtig. Uiteindelijk pakt ze een croptop met een skinny jeans. Als ze zich aan heeft gekleed pakt ze haar spullen en rent naar de garage toe. Duwt alle fietsen aan de kant en pakt die van haar en fietst richting Gaby.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen