Celesta's perspectief

Wanneer ik uitgehuild ben, loop ik met tegenzin naar beneden. Wanneer mijn ouders mij binnen zien komen kijken ze verrast. “Ben je nu al thuis vraagt mijn moeder, was het niet gezellig.” ik kijk ze aan en zeg ineens heel fel “wat denk je zelf, anders was ik nu niet thuis he als het zo gezellig was geweest. “Ik loop naar de koelkast toe en pak wat eten voor mijzelf en knal de koelkast dicht en ren naar boven toe. Ze tonen nooit belangstelling en nu ineens wel, “stik erin roept ze boos.”

Gaby's perspectief

Wanneer ze haar slaapkamerdeur van het slot heeft gehaald, zwaait de deur gelijk open. “Kom je eten vraagt haar moeder,” “ik heb geen honger zegt Gaby”, “mam kan ik je na het eten even spreken vraagt Gaby voorzichtig.” “Dat is goed tot straks lieverd zegt haar moeder.” Gaby loopt naar haar bureau toe en begint een briefje te schrijven voor wat ze straks precies kan gaan zeggen.

Ze wil beginnen maar kan de goede woorden niet bedenken. Ze roept haar moeder en zegt wat ik wou zeggen, “sorry van vanochtend.” haar moeder kijkt haar aan en zegt “het is al goed, je bent de laatste tijd wel vaak op je kamer is er iets wat je dwars zit vraag haar moeder.” Gaby kijkt haar moeder aan en zegt “ik heb de laatste tijd nogal last van vermoeidheid en hoofdpijn niks ernstig hoor zegt ze met een lach.” zeg dat dan meteen ik maak zo wel even een afspraak bij de dokter voor de zekerheid. “Oké vraagt haar moeder lief.” “Is goed mam dankjewel zegt Gaby.”



Celesta's perspectief

Ze hoort haar ouders beneden praten, waarschijnlijk gaat het weer over hoe ze zich de afgelopen tijd gedraagt. “Blablabla.” ze is nog steeds geschrokken van vanmiddag met Gaby, zou ze haar appen vraagt ze zich af. Ze stuurt Gaby een appje; “Hey Gaby, sorry van vanmiddag. Morgen iets afspreken? Liefs je bff 😊. “Nu moet ze wachten dat haat ze altijd. Ze is zo ongeduldig denkt ze met een lach.

Gaby's perspectief

*Ping* Gaby schrikt van haar notificatie geluid op haar telefoon. Ze ziet dat Celesta haar een appje heeft gestuurd, met een zucht opent ze het. Ze leest het en moet lachen, ze antwoordt meteen. “Hey maakt niet uit, had last van mijn maandelijkse periode, you know 😉. “Ze krijgt gelijk een appje terug; “oh vervelend, had je veel last?” staat er. Ze moest eens weten denkt Gaby, “waarom moet ik zo liegen🙁 .“

Reageer (1)

  • LinSwift

    :P
    Love it! :P
    Arme Celesta!
    Die weet helemaal niet wat er aan de hand is! (lol)

    2 jaar geleden
    • Story_girl

      nee klopt, fijn dat je het zo leuk vind :)

      2 jaar geleden
    • LinSwift

      ik vind het inderdaad een leuk verhaal! (lol)

      2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen