Celesta's perspectief

Als Celesta thuiskomt, is het eerste wat ze doet haar ouders een kus geven. “Goedemiddag lieverd” zegt haar moeder, “hoe ging je toets?” “Niet zo heel goed” zegt celesta “maar we zullen wel zien,” zegt ze met een grijns. “Is het goed als ik vanmiddag even ga surfen” vraagt Celesta. Celesta's moeder kijkt haar dochter aan met een grijns, “als je geen huiswerk hebt vind ik het prima. "Celesta kijkt haar moeder aan en zegt met een zucht, “altijd dat huiswerk.”

Gaby's perspectief

Zo snel ze kan rent ze naar het fietsenhok, “hier kom ik dus nooit meer” denkt ze. Als ze thuis is belt ze gelijk Celesta op. "hey zegt ze, sorry maar ik kom dus nooit meer naar deze school.” ze hoort Celesta zuchten voordat ze zegt, “Gab stel je niet zo aan zo erg was het nou ook weer niet.” Gaby hangt gelijk op, en begint te huilen. Wat had ze graag iemand gehad met wie ze haar zorgen kon delen. Ze zoekt op google naar de zoekterm sites om te praten met andere lhtbiq+ mensen, ze krijgt gelijk veel forums te zien. Maar eén valt haar op, jong en out heet het, ze klikt erop en maakt gelijk een account aan.

Celesta's perspectief

*Piep piep piep* hoort ze, blijkbaar heeft Gaby opgehangen, heb ik iets verkeerds gezegd denkt ze. Eigenlijk maakt ze zich wel een beetje zorgen om Gaby ze is de laatste tijd zo afwezig, maar als ik er naar vraag rent ze weg.

Gaby's perspectief

Ze is zo exited, ze kijkt eerst of er mensen bij haar in de buurt zitten op de app. Niet echt maar ze stuurt mensen een berichtje die haar wel aardig lijken, als eerste krijgt ze een antwoord terug van bigboy, het klikt meteen tussen hen en het voelt alsof ze elkaar al langer kennen. Daarna krijgt ze ook een bericht terug van Noa146605, dat klikt ook super goed en voor dat ze het weet heeft ze al 2 online vrienden erbij die haar begrijpen.

Reageer (2)

  • LinSwift

    sorry maar ik kom dus nooit meer naar deze school.”

    Zo zou ik ook reageren als dat mij was overkomen! xD

    2 jaar geleden
  • ChifuyuMatsuno

    altijd dat huiswerk

    Je hebt helemaal gelijk. Soms kan ik door te veel huiswerk niet eens voetballen!

    2 jaar geleden
    • Story_girl

      oh dat is stom

      2 jaar geleden
    • ChifuyuMatsuno

      Maar ja, school is ook belangrijk. Na dat ik ben afgestudeerd, kan ik zoveel voetballen als ik wil! (Nog meer dan tien jaar (huil) )

      2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen