Celesta's perspectief

Ik ga alleen naar school vandaag want toen ik voor Gaby's deur stond deed ze niet open. De eerste les die we hebben is wiskunde het enige vak waar ik goed in ben. Meneer de vries begint met uitleg te geven over kwadratische verbanden. Tijdens zijn uitleg schrijf ik alles uitgebreid op zodat Gaby het over kan schrijven als ze beter is.

Gaby's perspectief

Ik hou mijn adem in en hoop dat wat ik hoor allemaal in mijn hoofd zit, maar ik weet wel beter. Als ik naar de deur loop hoor ik gehijg achter de deur, ik trek de deur open. Niks ik zie niks, maar er was toch echt iets, er trekt weer een koude rilling langs mijn rug.

Ik pak mijn wiskunde schrift en begin aan de opdrachten, ineens hoor ik een harde klap ik draai mij om en daar staat hij, mijn Engels leraar, meneer Riley. Met een geschrokken gezicht kijk ik hem aan, hij kijkt mij aan en begint op mij af te lopen.

Celesta's perspectief

Wanneer de wiskundeles afgelopen is loop ik naar de wc toe, als ik op de wc zit hoor ik twee leraren met elkaar praten. Ik doe mijn uiterste best om te kunnen horen wat ze zeggen. Ik pak mijn telefoon en klik op filmen, wanneer ze stoppen met praten stop ik de video en trek de wc door.

Als ik de wc door getrokken heb, ren ik naar het fietsenhok en fiets zo snel mogelijk naar huis. Als ik thuis ben ren ik naar mijn slaapkamer en doe de deur op slot. Ik ga op mijn bed zitten en speel de video af. Eerst hoor ik niks dan hoor ik heel duidelijk wat ze zeggen. “Hij is op dit moment bij haar, we zullen zien, of hij nog informatie heeft” hoort ze een mannen stem zeggen. “Oké, maar laten we ergens anders heen gaan, want ik heb het gevoel dat we in de gaten worden gehouden” hoort ze een vrouwenstem zeggen. Dan is het ineens stil. Wat een raar gesprek denk ze, ze wordt er niet veel wijzer van. Maar is wel blij met deze informatie.

Reageer (2)

  • ChifuyuMatsuno

    Meneer de vries begint met uitleg te geven over kwadratische verbanden.
    Ik haat kwadratische verbanden.

    2 jaar geleden
  • LinSwift

    O,nee!
    Gaby is een gevaar! :O
    Ik sla die Meneer Riley in elkaar! (cat) :@

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen