Foto bij 25


om een lang verhaal kort te maken, Jethro verveelde zich en wou iets leuks doen met Ryan, Ryan die liever met Jungle book afsprak werkte zijn vriend er netjes uit tussen 11 en 3 uur. "Sorry man, moet allerlei klusjes doen, totaal geen rust" "Ik snap het, en zoals ik al zei" "Ik ben geen diva" in koor zeiden ze die legendarische zin, terwijl Jethro kou kleumend de wereld weer te gemoed ging.

Al snel maakte hij zich klaar op een afspraakje met Maddison, net overhemd de ene helft in zijn broek de andere helft er buiten, nette jeans, leuk kapsel, lekker geurtje. Ryan bekeek voor het laatste keer het sms'je.

morgen met je afspreken om 12uur bij de albert heijn.
jwz, tzvw
Maddy


je weet zelf, te ziek voor woorden. waar haalde ze die zinnen vandaan ? al was Maddison niet de eerste die deze afkortingen gebruikte, het leek wel een rage, elke week een nieuwe afkorting.
12 uur Albert Heijn, check.

Langzaam stapte hij op de fiets en fietste naar de stad, overal waar hij kwam hoorde hij de naam Mask wel, het irriteerde hem, omdat hij diep van binnen wou zeggen, nee schreeuwen "Ik ben de Mask ! Ik,Ik,Ik !" maar aan de ene kant wist hij dat hij dat niet kon maken,niemand zou hem immers geloven, het was niets voor hem, dat kan niet !
eenmaal aangekomen bij de albert Heijn keek hij op zijn horloge, tien voor 12 nog even wachten dus.
Ryan bedacht zich in de tussen tijd dat hij wel weer optredens wou geven, al had de café baas gezegd dat hij wel 3/4 dagen vrij kon nemen, helaas waren twee dagen al genoeg geweest om op te laden, en zijn handen begonnen te jeuken.
Hij schrok op toen hij in zijn oor keihard "Ryan hoorde" hij voelde twee handen op zijn schouders steunen, hij keek achterom en zag het vrolijke gezicht van Maddison, heen en weer headbangen. "Heey jij" glimlachte Ryan, "Hoe gaat het rockstar ?" "W-wat ?" had ze had nu al door? dat hij de mask was ? dat kan niet, onmogelijk, waarom moest hij nou naar haar toe lopen die avond, ze weet het ze weet het! het zweet brak hem uit, verschrikt keek hij in haar ogen, Maddison zag er verward uit, later toverde ze een lachje op haar gezicht.
haar hand ging langzaam naar de zijkant van zin gezicht waardoor ze het zweet voelde en een pluk haar met gel "Rustig maar, ik had het over kerst ... of he je in de tussen tijd niet stil gezeten ?" "n-nee hoor" ook Ryan probeerde een lachje te toveren, wat mislukte en ging langzaam op een bankje zitten. hij wou niet liegen tegen maddison en wat zou het uitmaken als hij het vertelde? ze wist toch al meer dan de meeste mensen. Maddison's zweet-slash-gel-hand zocht de zijne, samen hand in hand zittend op een bankje spraken ze niet, tot dat Ryan de stilte verbrak.
"Wat vind jij van de Mask ?"
"Hij zingt uitdagende muziek, muziek waarvan je eerst zou denken dat het de mensen weg jaagt, maar aan de andere kant zingt hij ook gevoelige liedjes met een betekenis"
Ryan keek haar vol bewondering aan, hoe ze haar zinnen formuleerde, hoe ze de letters uitsprak, wow!
"Wat vind jij ?" haar ogen glinsterde en zachtjes voelde hij dat ze in zijn hand kneep, zachtjes, liefkozend.
"Uh ik heb veel goede dingen over hem gehoord" ja knikkend keek hij Maddison aan, die hem naar hun fietsen wenkte, "laten we naar de hei gaan" "Goed plan"

Reageer (1)

  • KatRaven

    (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

    snel verder =D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen