Hallo, wie dit dan ook mag lezen (als iemand dit überhaupt gaat lezen),

Niemand had dit ooit verwacht, maar hier is dan een update, na welgeteld drie jaar (of iets in die richting). Nog niet heel lang geleden besloot ik spontaan dit verhaal opnieuw te lezen en ik kwam zoveel dingen tegen waarvan ik dacht, wow, ik heb hier echt kansen gemist. En besides, dit is waarschijnlijk toch wel van alle verhalen die ik geschreven heb, mijn favoriet. Dus ik heb besloten om dit verhaal te gaan herschrijven. Het verhaal zal voor het grootste gedeelte hetzelfde blijven, maar hier en daar heb ik wat aangepast om het toch een soort van 'nieuw' verhaal te maken.

Ik ga het publiceren op Wattpad en in het Engels, simpelweg omdat ik niet zo super actief meer ben op Quizlet. Dus, mocht je nog steeds geïnteresseerd zijn: KLIK en zo niet, na ja, dan maar bedankt voor de aandacht (;

Reageer (3)

  • EvaSalvatore

    damnnnn.... das lang geleden but count me in!

    2 jaar geleden
    • LaLoba

      yess, lovelyyyy

      2 jaar geleden
  • animelover96

    Lol, zonder you bericht was ik vergeten dat ik een quizlet account had 😅 ik ben zelf nu meer actief op ao3

    2 jaar geleden
    • LaLoba

      Dat is pas een mood haha, zijn er veel mensen actief op ao3?

      2 jaar geleden
    • animelover96

      Ligt aan het fandom, ik zit zelf vooral in game of thrones(heb ik verhalen online van staan) my hero academia en harry potter en daar zijn veel mensen actief in. Van twilight zie je niet echt veel

      2 jaar geleden
    • LaLoba

      Nee, twilight is echt een uitgestorven boel aan het worden, helaas, maar ik denk dat ik binnenkort ook even een kijkje ga nemen op ao3!

      2 jaar geleden
  • Vamos

    Dat is ook toeval, toevallig heb ik dit verhaal laatst nog helemaal gelezen, so yes I will read it again :’). Ben benieuwd!

    2 jaar geleden
    • LaLoba

      Aah top, ik hoop dat je het wat gaat vinden (:

      2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen