Always cold
Always alone
Here comes the snow Queen
Who just wants life to be done

Liam's gedachten gaan alle kanten op. Naar hoe hij zichzelf hier bezig moet houden, naar wat ze hier eigenlijk allemaal deden.

Het was wel duidelijk waarom ze hem hier wilden, blijkbaar was iedereen hier een wisselkind.

Daar gaan zijn gedachten dan weer op door.

Ze cirkelden steeds terug naar Gale

Waar ergens in dit gebouw zou hij zitten?

Meteen zucht hij en schud zijn hoofd. Gale had vast een hoop vrienden die graag met hem rondhingen.

Hij bijt op zijn lip en zijn blik glijd naar zijn sporttas, waar zijn ballet spullen in zitten. Zouden ze hier een zaal hebben daarvoor?

Voor het eerst sinds hij gearriveerd was, keek hij in de folder die hem gegeven was bij de ontvangst en de hele uitleg voor hij naar zijn kamer geleid was.

Al snel vind hij wat hij zoekt: een vloerplan. Hij vind een sportzaal en stippelt zijn route uit, dan grijpt hij zijn tas. Hij sluipt zijn kamer uit en neemt de route die hij gememoriseerd had.

Hij vind een kleine kleedkamer en kleed zich om in het zwarte pakje en shortje, waarna hij zijn spitsen aan trekt.
Niet veel later stopt hij zijn USB met zijn playlist in de stereo en drukt op play, voor hij begint te dansen.

De klassieke muziek doet hem toch ontspannen en hij sluit zijn ogen terwijl hij de routine verder afwerkt. Even is al het andere uit zijn hoofd verdwenen. Zijn ademhaling is rustig als hij de laatste pose ingaat.

Hij voelt zich wat kalmer na deze dans en doet nog een routine voor hij terug gaat om te kunnen douchen. Helemaal verfrist en nog zijn haren afdrogend komt hij terug zijn kamer in.

De zon is ondertussen al onder aan het gaan en Liam is benieuwd hoe hij zijn eerste nacht hier zal doorbrengen. Hij gelooft niet dat hij veel zal slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen