Pas wanneer Gale “binnen” hoort komt hij ook daadwerkelijk binnen. Daar treft hij Liam in alleen een handdoek aan en dan voelt hij zich warm worden.
“Oh.. hey” reageert Gale onbedoeld verrast. Hij probeert om maar niet te staren uit respect voor de jongen. Maar van wat hij heeft gezien ziet Liam er wel heel sexy uit..
"Hey. Sorry van daarstraks, het was nogal intens. " Zegt hij verontschuldigend en bijt op zijn lip.
Gale schudt nog een beetje blozend zijn hoofd en probeert nog altijd niet te staren. “Maak je maar geen zorgen, we all been there” zegt hij.
Liam gooit de handdoek van zijn hoofd maar lijkt zich meteen te realiseren dat hij niet veel anders draagt. Snel pakt de jongen kleding uit de kast en vlucht hij de badkamer in.
Gale kan alleen maar in stilte uit vertedering lachen. Dat was echt dodelijk schattig.
"Oh mijn god dit is zo genant!" Hoort hij Liam dan zichzelf ook nog vermanen.
Gale bijt op zijn wang om niet hardop te gaan lachen. Dan zou hij nog denken dat hij hem uit aan het lachen is en dat is helemaal niet zo.
“Geeft niks hoor” roept Gale hem toe wanneer hij zijn stem weer kan vertrouwen. Hij zet de bakjes met het eten op het kleine tafeltje, net als het flesje water.
“Ik heb iets te eten voor je meegenomen” roept hij hem dan ook toe. In de hoop dat hij zichzelf weer durft te laten zien.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen