Foto bij Part 5.3: Class Party

De armband :)
&& deze deel is omdat ik geen huiswerk heb =)

Sofya POV

'Uhhm ik weet niet. Mischien kunnen we beter hier blijven?' vroeg ik aarzelend. Ik zou wel willen, samen met hem, maar ik weet niet of ons mentrix dat zo goed vond... 'Alsjeblieft, we worden niet betrapt ik beloof het je,' en hij keek me heel lief aan. Ik kon geen nee zeggen. Heel even, keek ik hem aan en verdronk in zijn ogen. Snel herstelde ik me meer. 'Oke dan' ik stond op, en zag Justin glimlachen. We gingen samen naar de uitgang en liepen naar buiten. "
'Waar gaan we heen?' vroeg ik. Ik had geen idee wat voor winkels je hier had, ik wist niet eens de weg ofso. 'Zullen we eerst naar zo'n games winkel gaan, dan mag jij daarna kiezen waar we heen gaan.' 'Ja, is goed.' Niet veel later waren we al bij de winkel die hij bedoelde. Je had hier echt héél veel spellen. Ik keek wat rond, en zag Justin bij de playstation 3 spellen kijken. 'Nog wat leuks gevonden?' vroeg ik. Hij keek aandachtig naar een spel dat hij in zijn handen had. Hij knikte kort op mijn andwoord. Ik liet hem maar zijn gang gaan, en keek op mijn mobiel. Om kwart voor 5 moesten we ongeveer teruggaan, en het was nu 4 uur. Dus we hadden nog 3 kwartier. Na 10 minuten gewacht te hebben op Justin, vroeg ik uiteindelijk: 'Zullen we nu gaan?' Hij keek naar mij, en zei: 'Ja sorry' en ging toen naar de kassa, voor het spel. 'Is niet erg,' zei ik en liep naast hem. Toen we buiten waren, besloot ik dat we naar de winkel Bijou Brigitte ofso gingen. Het was een leuke winkel met allemaal sierraden enzo. Mijn aandacht viel gelijk op een armband, ik keek er aandachtig na, todat ik besefte dat ik niet eens geld bij me had. Zuchtend legde ik het terug. 'Vind je het niet mooi?' vroeg Justin, die naast me stond. 'Jewel, het is alleen...' begon ik twijfelend, 'Wat? Geen geld mee?' hij begon te lachen en pakte de armband. 'Geen probleem' zei hij en liep naar de kassa. 'Het hoeft echt niet' zei ik tegen hem. Maar hij luisterde niet. 'Jewel' zei hij koppig. Het maakte niet meer uit wat ik nu zei, hij zou het toch wel kopen.
We liepen samen de winkel uit, en gingen op een bankje zitten en zaten chocola te vreten, die hij ook had gekocht. Ik vond het echt gezellig met hem. Er kwam een meisje van 13/14 naar ons kant. 'Mag ik alsjeblieft een handtekening en een foto?' vroeg ze zo lief mogelijk aan Justin. 'Ja tuurlijk' zei Justin en krabbelde op het papier van het meisje. 'Wil jij even foto maken?' vroeg Justin aan mij en ik knikte. Hij gaf de mobiel van het meisje en ik maakte gauf een foto. Ik zag dat het al 16:40 was. 'Kut' riep ik uit. Justin schrok en keek mij raar aan. Ik gaf gauw de mobiel terug aan het meisje en sleurde Justin mee. 'Nog bedankt!' riep het meisje nog. 'Wat nou?' schreeuwde Justin terwijl ik hem meesleurde. 'We komen hartstikke te laat' riep ik terug. Hij pakte zijn mobiel, en riep: 'Aah shit man' en deed zijn mobiel weer terug. 'Kom we gaan wel rennen' zei hij en pakte mijn arm en we gingen rennen.
We kwamen daar hijgend aanlopen. Ik keek op mijn mobiel. Het was precies 16:45. 'Yes, we zijn nog op tijd' zei ik tegen Justin. 'Mooizo, wil jij deze in je tas doen, anders valt het op,' ik knikte van ja, en hij gaf me het tasje en we liepen voor de zalen en gingen op de bankjes zitten. Niet veel later kwamen Zack en Melissa naar ons toe komen. 'Waar waren jullie man?' vroeg Zack. En we keken allebei even naar elkaar. 'Ow, gewoon even weg geweest' anwoordt Justin kalm. En toen kwam de rest van de andere film al, en we gingen op weg naar Justin's huis.


~tijdsprong' na het feestje

Het was een geweldige avond. Alleen jammer dat de tijd zo snel ging. Ik had het nog nooit zo leuk gehad. Met Justin ging de tijd veels te snel. Het had voor mij wel eeuwen mogen duren, zolang ik maar bij hem ben.



reacties/tipss?

Reageer (2)

  • Mayfly

    LeukLeukLeuk ! :D
    xxx

    1 decennium geleden
  • crystalclear

    Supermoooi !
    verdeeer ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen