Foto bij Helemaal Fan

Nu was ik fan

Ik zat er helemaal in voor dit jaar, was ik deel van de boeken. Ik was iemand! Ik zat erin en ik maakte alles mee wat in het boek voorkwam en verzonden zelf ook nog magisch verhalen, waardoor dit verhaal de realiteit werd.
En de halve klas was erbij betrokken, ik had zelf verkering met een andere fan, niet alleen omdat hij fan was, maar ook omdat hij leuk was. En met iemand anders tegelijk, ook weer een fan, maar het was goed. We gingen met de klas regelmatig naar een speeltuintje bij de lunch en daar speelde we ook, we rende door het ondiepe zwembadje achter Boris aan, met Evi en Loena en iedereen was  een personage, met nog ruim tien anderen speelden we het in het water, maar mijn vriendje: Benjamin kon niet in het water, want hij had geen slippers, het water was weliswaar maar twintig centimeter diep, maar je mocht van de leerkrachten hoogstwaarschijnlijk niet mee blote voeten teruglopen, dus vroeg ik voorzichtig of hij mijn slippers wilde lenen, hij zei nee, maar ik wist dat hij het deed zodat ik zelf nog door het water kon rennen.

Het was erg lief en dagen vlogen voorbij, mijn feestje was bijna, maar hoe erg keek ik daar naar uit als ik nu op Zweinstein zat, als ik nu Hermelien was, als ik nu een toverstok had, nu in de magische wereld was, nu was alles goed. Toch verheugde ik me enorm op mijn feestje ik nodigde al mijn vrienden uit en er kwamen een beetje veel mensen, het was fantastisch, ik had dire niet-Harry Potter fans uitgenodigd En voor hen was het misschien een beetje minder leuk, maar ook wel leuk en ik en de rest genoten er erg van, het was een -Harry Potter levend cluedo- feestje en het was erg gezellig. Ik was helemaal gelukkig met nu, een nieuwe toverstok moest er natuurlijk ook nog van komen, want mijn oude was gebroken door een steen. Ik had dan ook een nieuwe en kon verder gaan met de magische wereld. Het was koningsdag en ik besloot Exmaens te maken, Harry Potter Examens, Zweinstein Examens. Ik begon met iets voor mezelf en toen voor de naderen, het was nog even magisch als altijd. Geweldig, 7 juni zou ik ze gaan uitdelen, dat had ik besloten aan hand van de boeken. Ik was nu bij deel 7, het laatste deel, o wat geweldig was het nog, om de zeven en zes te lezen had ik erg wat handtekeningen moeten verzamelen, de vijf en vier mocht ik eigenlijk ook niet lezen, maar ik deed het stiekem, nu had ik handtekeningen verzamelt om de 8 te lezen, het verhaal, maar dan 19 jaar later, alleen was dat minder leuk, omdat daar het toneelstuk in werd beschreven en het was moeilijk te snappen, maar het was wel leuk en alles was nog lang niet voorbij, we speelden het nog en ik speelde het ook heel erg met mijn zus Mette, zij was Ginny. Wij speelden het ook al heel lang En ik kon 112 spreuken uit mijn hoofd opnoemen, daar waren veel mensen verbijsterd over, ik was erg trots en beloofde mezelf om voor altijd van Harry Potter te houden. Maar zou dat lukken? Ik deelde Examens uit en de zomervakantie naderde, toevallig hadden wij in de week van de Examens ook Cito's.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen