Mevrouw Effering kijkt de late binnenkomer verbaasd aan, en jij bent vraagt ze... De jongen kijkt mevrouw Effring aan en zegt , mijn naam is Felix, mevrouw. Fijn dat je er bent ga maar naast Mae zitten. Felix loopt met gebogen hoofd naar de stoel naast Mae. Als Felix gaat zitten glimlacht hij even snel naar Mae en concentreert zich dan op de les van mevrouw Effring.

'Tring, Tring, Tring" de bel gaat voor de volgende les, Mae wil opstaan, wanneer ineens Henry zijn vriendengroepje haar de weg verspert. Mae kijkt geschrokken om zich heen. Henry begint tegen haar te praten, "zo en jij denkt zeker dat die nieuwe jongen jou wel ziet zitten, dan heb ik slecht nieuws voor je hij zit veel liever bij een big dan naast z'n lelijk muisje als jij". Ben moet lachen, dan stopt hij ineens met lachen, als Felix ineens naast hem stilstaat en hem minachtend aankijkt. Henry komt naast Ben staan, en kijkt Felix fel aan, "zo zo kijk eens wie we hier hebben de new class boy die denkt dat hij alles kan maken". "Wij zijn gewoon even gezellig met Mae aan het praten toch Mea" zegt Henry met een grijns op zijn gezicht. Mea blijft naar de grond staren, "als ik niks zeg denkt ze dan stoppen ze vast wel". Oh is ons muisje haar stemmetje kwijt, zegt Ben. "We kunnen je daarmee wel helpen hoor", Henry geeft haar een schop tegen haar hoofd.

"Plof". Met een luide klap valt Mae op de grond.
Felix gaat naast Mae op zijn hurken zitten en check haar hartslag, gelukkig hij voelt nog een zwakke hartslag. Felix kijkt de gang in of hij Henry en zijn vrienden nog ziet ,maar gelukkig zijn die al weggegaan. Hij schreeuwt zo hard als hij kan zodat er iemand hem komt helpen, maar het blijft doodstil. "Shit wat nu denkt Felix".

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen