Felix kijkt gespannen om zich heen, ondertussen houdt hij Mea goed in de gaten, hij staat op en tilt Mae voorzichtig op. "Zucht" terwijl hij haar optilt komt er een zacht gepuf uit Mae haar mond. Felix begint met Mae naar het hok van de conciërge te rennen, misschien is hij nog aanwezig.

Maar als Felix bij het hok aankomt is ook daar niemand aanwezig. "Kriiii" de deur kraakt wanneer Felix de deur opent, heel voorzichtig legt hij Mae neer op de bank die er staat. Het eerste waar Felix naar opzoek gaat is het alarmnummer, na een tijdje zoeken vindt hij in het hoekje van een ladekastje een map met allemaal telefoonnummers met belangrijke contactpersonen.

"Hallo.. spreek ik met de alarmcentrale zegt Felix. "Ja daar spreekt u mee, zegt een vriendelijke vrouwen stem". "Kriiii" Felix kijkt geschrokken naar de deur die openstaat en daar in de deuropening staat Trafix. "hallo bent u daar nog? vraagt de vrouwen stem". Felix wil reageren, maar hoe hij het ook probeert hij krijgt geen woord meer over zijn lippen. Trafix komt steeds dichterbij en voordat Felix het doorheeft is Trafix naast Mae gaan staan. "Als je nog een stap dichterbij komt, steek ik je neer, dus denk goed na, Felix denk goed na".

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen