Felix haalt diep adem en rent zo hard als hij kan naar Mae toe, Trafix kijkt Felix aan met ogen vol haat. "Ik zei toch blijf uit haar buurt of ik steek je neer, wil je zo graag dood ofzo, snauwt Trafix hem toe".

Felix ziet de blik in de ogen van zijn broer Trafix veranderen ze worden steeds donkerder en donkerder totdat hij alleen nog maar een zwarte diepe gaten ziet en neer valt. "zo voelt het dus om dood te gaan denkt Felix". Trafix kijkt om zich heen, waar kan hij het mes verstoppen, niemand mag ooit weten dat hij zijn eigen broer vermoord heeft alleen maar vanwege jaloezie.

De laatste tijd dacht Trafix alleen maar aan hoe fijn het zou zijn als hij enig kind zou zijn, als zijn Knappe broer er niet zou zijn geweest. God wat haat hij zijn kleine broertje Felix. Felix heeft alles wat Trafix niet heeft. Mooie felblauwe ogen, mooi bruin haar, een gespierd lichaam, en zijn broer geeft helemaal niks om zijn uiterlijk. Wat raar is vindt Trafix, want stel je nou voor dat hij er zo uit zag en dat alle meiden voor hem in de rij stonden.

Langzaam wordt zijn droom werkelijkheid, zijn broer leeft niet meer. Je hebt je eigen broer vermoord klinkt het in zijn hoofd. "moord, dood, vrijheid". Met een glimlach verlaat Trafix de school. Vanaf nu wordt het alleen maar beter.

Reageer (1)

  • syllie1992

    Je schrijft goed(Y)

    1 jaar geleden
    • Story_girl

      @syllie1992 heel erg bedankt, ik ga straks verder bezig met het verhaal :0

      1 jaar geleden
    • syllie1992

      Graag gedaan :) en is goed :)

      1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen