Felix hoort allemaal geluiden, maar het lukt hem niet om zijn ogen open te doen, zelfs niet om te bewegen. Hij hoort een vrouwen stem van de gang komen, hij herkent de stem, het is zijn moeder.

Felix voelt dat er een iemand aanwezig is in de kamer, het is zijn moeder, maar waarom is zijn moeder alleen gekomen? Zou er iets met Trafix gebeurd zijn".

"Hoor je mij Felix? vraagt zijn moeder. Felix wil reageren maar het lukt gewoon niet, hoe hard hij ook probeert. "Hij voelt iets nats over zijn wangen glijden, huilt hij nou". Lieverd toch wat is er met je gebeurd, vraagt zijn moeder bezorgt.

De moeder van Felix kijkt naar het meisje wat naast Felix ligt, zij ziet er nog erger uit dan haar eigen zoon. Haar gezicht is bedekt met blauwe plekken die helemaal paars gekleurd zijn. Haar lip is gezwollen. Ze laat Felix even alleen ze moet namelijk even wat vragen aan de artsen die haar zoon en het meisje binnen hebben gebracht.

"Hallo dokter Aubrey kunt u mij wat informatie geven over het meisje die in kamer 214 ligt samen met mijn zoon". "Wat wilt u weten mevrouw?". Is het bekend of ze ouders heeft of iemand om voor haar te zorgen? Nee helaas hier staat dat ze helemaal geen familie heeft, nooit gehad ook. Vreemd, zou u mij op de hoogte willen houden over haar situatie. Mocht ze geen verblijfplaats hebben, mag ze bij ons verblijven. Ik zou u op de hoogte houden mevrouw, maar ik moet nu echt weer aan het werk, fijne dag verder.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen