"Trafix zou jij even de logeerkamer klaar willen maken voor het meisje". Ja is goed mam, en trouwens ze heet Mae ze zit bij ons op school, zegt hij met een knipoog. Zijn moeder moet lachen, Mae wat een mooie naam, ik heb altijd al een dochter gewild zegt ze met een gelukzalige glimlach op haar gezicht.

Trafix rent naar boven, en maakt het bed op. Als mama maar niet denkt dat ik haar ga beschouwen als familie, of überhaupt aardig tegen haar ga doen denkt Trafix.

Mam ik ga even chillen bij vrienden, ik blijf er eigenlijk ook slapen, dat was het plan maar als je liever hebt dat ik thuis blijf, app ik ze wel even. Nee schat, dat is lief van je maar ik red me wel, kijk maar wanneer je thuis komt.

Oke thx mam zegt Trafix. Felix doet zijn ogen open, voor het eerst ziet hij weer alles in kleur en alles scherp. Hij ruikt dat zijn moeder in de keuken aan het koken is, Mmm zijn lievelingseten.

Voorzichtig schept Felix zijn moeder het eten op, Felix kijkt zijn moeder aan met een glinstering in zijn ogen, lekker mam, wat heb ik dit gemist, zegt hij met een grijns. Mae ligt nog steeds op de bank met haar ogen open maar ze ziet nog steeds niks. Felix zijn moeder zou Mae straks helpen met het eten op te eten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen