Mae ziet een donkere schim op haar aflopen, ze hoort een vriendelijke stem tegen haar praten. Ze snapt wat de mevrouw bedoelt en doet voorzichtig haar mond open, mhh dat is lekker, ze had niet eens door dat ze z'n enorme honger had.

Na Mae alles op heeft ruimt ze de tafel af, en legt Felix weer op de bank neer. "dankjewel mam, zegt Felix lief. Felix kijkt naar Mae die naast hem ligt te slapen. Hoe ze daar ligt met haar lange wimpers, haar kleine bruine sproetjes en haar mooie blonde glanzende haar, Felix kan bijna niet ophouden met naar haar te kijken.


Ik ga naar boven mam, roept Felix ik leg Mae wel even in het bed in de logeerkamer, dan scheelt dat u ook weer een hoop werk. "dankje Felix je bent een schat roept zijn moeder. "doe je wel voorzichtig schat, roept ze nog snel".

voorzichtig opent Felix de logeerkamer en heel voorzichtig alsof ze een kostbare porseleinen vaas is legt hij Mae op het logeerbed neer. Eerst maar even een nachtjapon pakken uit mams kamer voor haar denkt Felix. Hij pakt een helderblauwe nachtjurk en neemt hem mee naar de logeerkamer. voorzichtig stroopt Felix Mae haar broek op en trekt hem uit.

Hij heeft wel vaker kleding bij meiden uit getrokken als hij een wilde nacht had, maar dit is heel anders, voor het eerst voelt hij zich echt verbonden met iemand. Dan trekt hij haar blouse uit, haar BH laat hij vast zitten dat is niet aan hem besteed, hij heeft ook manieren ook al denken de meeste jongens maar aan één ding , seks.

God wat haat hij dat woord. Voorzichtig trekt hij de blauwe nachtjapon bij Mae aan. Voorzichtig tilt hij haar op en legt het dekbed over haar heen. dan loopt hij zo stil als hij kan de logeerkamer uit, straks maakt hij haar nog wakker.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen