Gale’s nieuwsgierigheid laait op als een vonkje in droog gras. En hoewel Gale’s suggesties van eerder niet erg serieus waren, weet hij nu wel dat Liam’s hobby niets met ijs te maken heeft.
De brunett lijkt te aarzelen maar neemt hem dan toch in vertrouwen.
"Oké goed dan."
Gale gloeit vanbinnen doordat Liam zijn hand vastpakt. De koude hand voelt als een oase van rust in zijn altijd warme hand. IJs en vuur, ze zouden tegenpolen moeten zijn, toch? Waarom wordt Gale dan juist verliefd op hem?

Liam heeft hem naar een soort auditorium gebracht, waar hij de deur gesloten heeft. Liam gaat naar het midden van de school. Gale neemt plaats op één van de stoelen voor het toneel. Liam trekt dan zijn sweater en broek uit, dan verschijnt de outfit die hij daaronder aan heeft.
Balletkledij
De strakke stof accentueert zijn goddelijke lichaam. Gale staart ernaar alsof het het mooiste is wat hij ooit heeft gezien. Het doet teveel met hem, het bloed stijgt omhoog naar zijn wangen. Hij hoopt maar dat Liam dat niet kan zien vanaf een afstandje.
Liam heeft zijn schoenen aangetrokken en plots hoort Gale ergens muziek vandaan komen. Even heeft de tijd stil gestaan in zijn hoofd terwijl hij Liam bewonderde. Hij had niet eens gezien dat hij zijn telefoon verbond met de speakers.
Als Liam compleet op gaat in zijn dans, gaat Gale opnieuw helemaal op in hem. Zijn bewegingen zijn zo prachtig en sierlijk, hij lijkt wel zo licht als een veertje.
Als hij klaar is, staat Gale op om hem een staande ovatie te geven.
“Ik voel me vereerd dat je dit met me wilde delen”
Zo mogelijk is Gale zojuist nog gekker geworden op Liam..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen