Wanneer Liam terug zoent is dat het beste gevoel in het universum. Gale gaat compleet op in het moment. Liam’s zachte lippen zijn als gesmolten goud, hemels alsof hij kust met een engel.
Gale heeft weleens eerder meisjes gekust, en soms voelde hij daarbij heus wel iets. Maar dat is een grap vergeleken met dit. Dit is echt zoals ze het altijd beschrijven in de sprookjesboeken die hij zijn zusjes altijd voorlas.

Net als Liam gaat hij compleet op in de zoen. Hij heeft zijn handen op Liam’s onderrug gelegd. De twee jongens lijken wel in elkaar te smelten.
Gale’s hele lijf gloeit, alsof er duizend vlammen door zijn lichaam schieten. En waarschijnlijk is dat min of meer ook zo.

“Wow” zegt Liam na de kus, nog altijd op Gale’s schoot. Het liefst zou Gale hem daar voor altijd houden. Gale ziet dat Liam vol vragen zit en dat begrijpt hij helemaal.
"Hoe ... Wat... Ik wist niet dat je ook op jongens viel, hoe wist je dat dat zou werken?”
Gale haalt zijn schouders op.
“Dat wist ik niet. Het was blinde paniek”
Kort kijkt Gale naar de dichte deur, zijn vrienden zijn vast verder gegaan met zoeken. Ze hebben ze vast niet gehoord.
“En ja, ik val ook op jongens. Het is niet per sé geheim, maar velen weten het niet. Ik heb ook nooit echt de behoefte gehad om dat te delen met iemand hier op school”
Zoveel diepgaande contacten heeft hij niet. Al zou Cliff misschien iemand zijn waarmee hij het zou delen. Simpelweg is het gewoon nooit ter spraken gekomen dat hij op zowel mannen als vrouwen kan vallen.
“Gaat het verder wel? Geen bevroren organen verder?” Vraagt hij bezorgd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen