Mien

OMG! GISTER HEB IK ONTDEKT DAT NINA EEN KROKODIL OP ZOLDER HEEFT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik dacht dat ik nooit een krokodil zou vinden. Dus wel. Volgens mij gaat Nina elke nacht om 12 uur 's nachts naar de krokodil die Crimson heet. Ik ga dan om 8 uur. Ik moet belachelijk vroeg naar bed. Om 8 uur moet ik naar bed. Nina, Tyran en mijn ouders kijken dan altijd twee uur lang tv.

Het is 8 uur. Ik moet naar bed. Ik sluip direct naar zolder. 'Hallo Crimson,' fluisterde ik. Ik had een 1 literfles en mijn épée die ik bij schermen gebruik in mijn hand. Ik ging op Crimsons staart springen en met mijn épée stak ik in Crimsons oog. Toen pakte ik de 1 literfles en vielen er krokodillentranen in. 120 milliliter. Nog 1880 milliliter. Ik stak mijn épée weer in Crimsons oog. Nu nog maar 1840 milliliter.

Tevreden zat ik op mijn bed. Ik had al 453 milliliter krokodillentranen. Nog maar 1547 milliliter.

Ik belde aan bij Meigha's deur. Meigha deed open. 'Hoi Mien,' zei Meigha. 'Leuk dat je er bent. Corpe is naar basketbal. We kunnen een liefdesdrankje maken en aan Corpe geven als hij terugkomt. En we kunnen een dansdrankje maken. Dan kan je niet stoppen met dansen. We kunnen ook een stemdrankje maken. Dan is je stem de hele dag als een peuter, en we…' zei Meigha. 'Ik kwam voor iets anders, zei ik. 'O,' zei Meigha. 'Wat dan?' Enthousiast begon ik te vertellen over de drank voor eeuwig leven. 'Geniaal!' riep Meigha.

'Zullen we nu naar boven gaan?' vroeg Meigha. 'Oké, leuk,' zei ik. 'Corpe komt zo thuis met een vriend,' zei Meigha. 'Balen,' zei ik.

Ik hoorde vanaf boven de stemmen. 'Corrie, waar is dat ding?' zei iemand. 'Hoe moet ik dat weten, Fian!' riep Meigha’s broer. 'Dat is Fian, van de tweeling. Corpe is bevriend met die twee,' zei Meigha. Ik hoorde Fian roepen :’Cor, geef het gewoon!' Ik hoorde iemand die au riep. ‘OMG! Er wordt gevochten!' riep Meigha.

Reageer (1)

  • pizzaa

    OMG MENSEN VECHTEN
    ZO COOL

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen