𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓹𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮𝓼𝓼 𝓭𝓸𝓷'𝓽 𝓷𝓮𝓮𝓭 𝓪 𝓴𝓲𝓷𝓰. 𝓦𝓱𝓪𝓽 𝓼𝓱𝓮 𝔀𝓪𝓷𝓽 𝓲𝓼 𝓪𝓻𝓽

Olivia Belle Romanov Pavlovich

𝒩𝒶𝓂𝑒𝓃 𝓊𝒾𝓉𝓁𝑒𝑔

Olivia: Latijnse meisjesnaam dat olijfboom betekent.
Andere definities: De olijftak staat symbool voor vrede. De olijfboom in de oudheid was van economische belang. Het is ook geen toeval dat haar ouders haar Olivia noemen.

Belle:Frans meisjes naam dat liefelijk en beeldschoon betekent.

Romanov:Het huis Romanov is de dynastie die circa 300 jaar over Rusland geregeerd heeft. De familie Romanov stierf al vrij snel uit in mannelijke lijn, waarna een familielijn in vrouwelijke linie verder regeerde.

Pavlovich: Een Slavische achternaam dat 'Paul' betekent. En één van de bekendste figuren uit de bijbel heet toevallig Paul. De achternaam heeft ze van haar vader Dimitri geërfd.

𝒢𝑒𝒷𝑜𝑜𝓇𝓉𝑒 𝑒𝓃 𝓁𝑒𝑒𝒻𝓉𝒾𝒿𝒹:
Olivia is op een koude December maand geboren als het eerste kind van Anastacia en Dimitri. Op dit moment is Olivia nog een afstandelijke tiener van 19 jaar. Ze is jarig op 9 December.


✧❄✧❄♛✧✧♛❄✧❄✧



𝒰𝒾𝓉𝑒𝓇𝓁𝒾𝒿𝓀


Het eerste wat de meeste mensen zullen opvallen is dat Olivia een erg knap meisje is. Het is voor haar ook niet nieuw dat mensen tegen haar of haar ouders zeggen dat ze beeldschoon is.
De blauwe ogen waar een beetje een grijze gloed te zien is, heeft ze ook precies van haar moeder Anastacia geërfd. Het zijn ook de blauwe ogen die soms verveeld kunnen kijken. Net als de ogen heeft ze de smalle Romanov neus ook van haar moeder geërfd.
De redelijke lichtbruine haren is wel typisch iets dat ze van haar vader geërfd heeft. Ook heeft ze een blanke huid en een gezicht die vrij is van puisjes.
Olivia gebruikt bij haar volle lippen soms lippenstift die ze bij haar outfit combineert. Voor iemand uit een hogere stand kleed ze zich ook echt elitair aan. Haar kleding stijl is erg elegant. Het is een combinatie van light en Romantic academia stijl gemixt met classy. Heel soms kleed zij zich casual of nonchalant, en dat is wanneer ze zicht erg somber voelt of als ze behoefte heeft om de hele dag te gaan tekenen en/of schilderen. Olivia is ook best wel lang met haar lengte van 1,72 is ze langer dan een gemiddelde dame uit Rusland of Frankrijk. Haar lengte zou ze vast ook van haar ouders geërfd hebben, aangezien Groothertogin Anastacia 5.7 feet lang is.































O
N
C
E

U
P
O
N

A

D
E
C
E
M
B
E
R































ℐ 𝒹𝑜𝓃'𝓉 𝒹𝑜 𝒷𝒶𝓁𝓁𝑒𝓉 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 ℐ 𝓁𝒾𝓀𝑒 𝒾𝓉, ℐ 𝒹𝑜 𝒾𝓉 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 ℐ 𝓁𝑜𝓋𝑒 𝒾𝓉. 𝒜𝓃𝒹 𝒷𝓎 𝓉𝒽𝑒 𝓌𝒶𝓎 ℬ𝒶𝓁𝓁𝑒𝓇𝒾𝓃𝒶'𝓈 𝒶𝓇𝑒 ℬ𝒾𝓉𝒸𝒽𝑒𝓈
✧❄✧❄♛✧✧♛❄✧❄✧




✧❄✧❄♛✧✧♛❄✧❄✧

𝒾𝓃𝓃𝑒𝓇𝓁𝒾𝒿𝓀

Positieve eigenschappen:
♛ sterke wil ♛ pittig ♛ creatief ♛ bescheiden ♛ Doorzettingsvermogen ♛ Verwaand ♛begripvol ♛ Ruimdenkend ♛Elegant ♛ koppig ♛ artistiek ♛ sluwe ♛ brutaal ♛ Aardig, ♛ ijverig ♛ Kan bot overkomen ♛ ongeduldig ♛ Chaotisch ♛ snel verveeld ♛ Vrije geest ♛ Sarcastisch ♛ charmante ♛ Energiek ♛ Feestelijk ♛ Slim ♛ Idealistisch

Extra:
De appel valt niet ver van de boom. Niet alleen via de uiterlijk maar ook het innerlijk en dat wisten haar ouders naarmate ze ouder werd. Haar ouders en het kindermeisje hadden nooit gedacht dat ze zo'n sterke wil heeft, die ze goed gebruikte om haar kunstzinnige passies te doen. Ze heeft vele doorzettingsvermogen en dat gebruikt zo ook om haar doelen na te streven. Als ze iets wil dan gaat ze er ook voor en ze laat zich ook echt door niemand tegenhouden. En dit kan zelf zorgen dat ze harde werk tot het bittere einde. Voor de rest is Olivia ook een vriendelijke en charmante prinses. Ze komt erg bescheiden en elegant voor dankzij haar etiquette lessen. Ze is ook niet iemand die neerkijkt op andere ondanks dat ze tot de elite van Rusland behoord. Ze heeft een vrije geest en is ruimdenkend. Ze oordeelt mensen niet snel. Niet zolang ze diegene leert kennen. Maar dat ze aardig is betekent niet dat ze altijd is. Ze kan soms er sluw brutaal en bot overkomen. De sluwheid heeft ze ook van haar vader geërfd. Als ze je echt niet mag dan laat ze dat ook echt zien. Mensen waar ze een hekel aan heeft zijn ook letterlijk lucht voor haar. Of Olivia kwetst diegene intens op een subtiele manier, maar dat doet ze voor een reden. Voor de rest is ze een extraverte persoon die wel eens sarcastisch ongeduldig en chaotisch kan zijn. Ze raakt ook echt snel verveeld. Door haar creatieve geest is ze ook erg idealistisch en energiek.
Haar persoonlijkheid type valt ook onder de type: ENFP

ℱ𝒶𝓂𝒾𝓁𝒾𝑒

Father ✧ Dimitri 43 - Adviseur
Mother ✧ Anastacia Romanov 41 - groothertogin
Younger sister ✧ Jade Marie 15
Little brother ✧ Alex Nicolas 12

Great-grandmother ✧ Marie Sophie Fredrica Dagmar
Peetoom ✧ Vladimir Vanya Vonitsky Vasilovich


𝒢𝑒𝓈𝒸𝒽𝒾𝑒𝒹𝑒𝓃𝒾𝓈

Voor haar geboorte:
Olivia ouders hadden in het begin van hun avontuur nogal een haat verhouding, dat veranderd snel als Anastacia en Dimitri, met (Vladimir erbij) tijdens hun reis richting Parijs steeds meer closer met elkaar worden. Ze leken meer om elkaar te geven.
De rest van het verhaal wist Olivia ook wel, aangezien haar ouders het aan de kinderen verteld hadden.
Nadat Groothertogin Anastacia Rasputin had weten te verslagen, was de vloek van de Romanov uiteindelijk verbroken.
Anastacia kreeg meer gevoelens voor Dimitri nadat ze wist dat hij het geld van haar oma niet meer wilde. Maar ook wist ze dat hij de jongen was die haar en haar oma in de kindertijd redde. Anastacia besloot om met Dimitri terug te gaan. En dat nadat ze een brief voor haar oma achtergelaten had. Anastacia had beloofd om ooit weer terug naar Parijs te gaan.

En dit was nog maar het begin. Anastacia oma had gelijk ook nog.
In de boot richting Rusland zoende Anastacia Dimitri vol passie. Er stond een nieuwe avontuur tegenmoed. In Rusland aangekomen leek er plots onrust te zijn. Er waren steeds meer geruchten dat de enige echte Anastacia leefde. Het volk wilde de keizerlijke monarchie terug. Er waren veel rellen en een opstand tegen het communistische Sovjet-Unie.
En dit was Dimitri kans om te weten dat Anya Anastacia Romanov is. De communistische staat van het Sovjet-Unie werden verjaagd. Anastacia had de Romanov troon in handen. In plaats tsarina (vrouwelijke tsaar) werd ze als titel de Groothertogin van Sint-Petersburg. Ze zorgde ervoor dat Rusland democratisch werd en dat mensen het soms ook voor het zeggen hadden. Ook konden eerstgeborene dochters troonopvolgers worden en een liefdesrelatie aangaan met iemand van het gewone volk. Anastacia en Dimitri trouwen uiteindelijk.

Geboorte:
Nadat de Sovjet-Unie van het toneel verdwenen was en Anastacia als groothertogin gekroond werd, werd Olivia enkele jaren later geboren in het paleis in Sint-Petersburg. Haar ouders hadden haar dankzij vrede en rust in Rustland haar ook Olivia genoemd.
De meeste inwoners in Sint-Petersburg waren ook blij van het nieuws dat de groothertogin een dochter kreeg die ooit op een dag in de voetsporen van haar moeder zal betreden. Bijna iedereen in Sint-Petersburg vierde de geboorte van de prinses. Zelfs Marie Sophie Fredrica Dagmar kwam op bezoek om haar Achterkleindochter te zien.

Haar jeugdjaren:
Olivia groeide op in een liefdevol gezin. Haar ouders hadden voor haar geboorte Vladimir een plek in het paleis gegeven, aangezien hij een goede vriend van Anastacia en Dimitri was.
Sinds Olivia nog in haar Pampers zat kon ze het al heel goed met Vladimir vinden. De man was ook echt een soort van peetoom voor haar. Haar Overgrootmoeder kwam ook wel eens op bezoek bij het paleis of har ouders besloten paardagen naar Frankrijk om in het vertrek van Sophie en Marie Sophie Fredrica Dagmar te overnachten. Voordat haar overgrootmoeder stierf had de oude vrouw haar naar paar toneelvoorstelling en balletvoorstellingen gebracht. Sinds 3-jarige leeftijd wist Olivia dat ze van Ballet hield. Het was dankzij haar overgrootmoeder die het tegen haar ouders gezegd hadden. Sindsdien ging ze ook op ballet.

Binnen paar jaar werd haar zusje Jade en haar broertje Alex geboren, waardoor het wennen was om geen enig kind meer te zijn. Dat heeft er wel voor gezorgd dat ze nog verwaande of koppiger ging gedragen. Ook kon ze als klein meisje best wel ondeugend zijn. Anastacia wist dat Olivia op twee druppels water op haar leek. Als prinses kon ze officieel alles krijgen wat haar hartje begeert, alleen zijn vader was wel wat strenger op als ze iets wilde. Dit doordat Dimitri vroeger uit een arm gezin kwam. En dat kon wel eens botsen als klein meisje, aangezien Anastacia een erg sterke wil heeft. Er werd sinds jong af aan erg gedrild met onderwijs en etiquette lessen waar ze als kleuter best nog wel koppig kon gedragen.
Maar het gezin weet het de beste van te maken. Olivia koppigheid werd tot aan de pubertijd wat minder. Heel af en toe gaat het gezin naar Frankrijk, vooral tijdens de zomer maanden. Haar ouders zorgen er voor dat Olivia en haar broertje en zusje onderwijs kregen van de beste Tudors die er in Rusland of Franrijk zijn. De vakken als Latijn, geschiedenis, Frans kunst waren wel de vakken waar ze het meest interesse voor heeft.
Wanneer ze vijftien is wordt Vladimir ernstig ziek en stierf in een korte tijd, waar ze veel berouw voor had. Sindsdien kon ze erg afstandelijk zijn. Het heeft voor haar wel een lange tijd geduurd om er weer bovenop te komen. Ballet en beeldend kunst hadden haar geholpen tijdens de zware periodes. Ook toen ze 17 was en in de zomer verliefd was met een jongen uit Frankrijk die nogal te zeker voor zichzelf was en op een gegeven moment hun relatie toxic werd. Het zijn de dingen dat voor haar een uitlaat klep waren en het luisteren van muziek waar ze makkelijk haar verbeelding kon gebruiken en de kleuren konden voelen.
Kunst is wel haar passie die ze voor de rest van haar leven wil gaan doen, ook al zal ze haar lot als toekomstige Groothertogin moeten volgen. Haar moeder wil haar al voorbereiden op de taken als groothertogin, waar Oliva zelf niet echt veel mee bezig wil zijn. Ze gaat daarom naar de Metanoia Universiteit om de komende vier jaar op een studie te richten en een beste studententijd van haar leven te maken.
𝒮𝒽𝑒 𝓃𝑒𝓋𝑒𝓇 𝓁𝑜𝑜𝓀𝑒𝒹 𝓃𝒾𝒸𝑒. 𝒮𝒽𝑒 𝓁𝑜𝑜𝓀𝑒𝒹 𝓁𝒾𝓀𝑒 𝒶𝓇𝓉, 𝒶𝓃𝒹 𝒶𝓇𝓉 𝓌𝒶𝓈𝓃'𝓉 𝓈𝓊𝓅𝓅𝑜𝓈𝑒𝒹 𝓉𝑜 𝓁𝑜𝑜𝓀 𝓃𝒾𝒸𝑒; 𝒾𝓉 𝓌𝒶𝓈 𝓈𝓊𝓅𝓅𝑜𝓈𝑒𝒹 𝓉𝑜 𝓂𝒶𝓀𝑒 𝓎𝑜𝓊 𝒻𝑒𝑒𝓁 𝓈𝑜𝓂𝑒𝓉𝒽𝒾𝓃𝑔.

ℐ𝓃 ℳ𝑒𝓉𝒶𝓃𝑜𝒾𝒶 heeft ze gekozen voor de studie richting: Colors Of The Wind. Aangezien ze zelf veel bezig is met verschillende kunst vormingen. Naast dat volgt ze de teken/schilder club en de Drama club.

𝒫𝑜𝓌𝑒𝓇𝓈: Olivia weet van zichzelf niet eens of ze een gave heeft. Ze heeft wel een vorm van Chromesthesia. Dat houdt in dat ze kleuren kan zien of voelen als ze muziek luistert. Ook lijkt ze verbeeldingen van mensen of dieren te zien fantaseren als ze naar muziek en klassieke deuntjes luistert. Dat is vast iets dat ze van haar moeder geërfd heeft.
want dat zal ze echt gaaf vinden. Wel is ze extreem creatief dan gemiddeld en heeft ze een erg groot passie voor kunst en blinkt ze ook heel goed met artistieken vormen, zoals ballet, beeldend kunst, muziek, gedichten.

ℛ𝑒𝓁𝒶𝓉𝒾𝑒𝓈:
Nog geen

𝓔𝔁𝓽𝓻𝓪'𝓼:

— Likes: Ballet, Tekenen, De renaissance, schilderen, muziek, de natuur, Architectuur, Light Academia, klassieke Poëzie, Theater voorstellingen, Warme chocolade melk met slagroom (Vooral in de winterperiodes) Ronddwalen in de doolhof of museum.
— dislikes: Players, roddels, Mensen die je dromen of doelen proberen af te pakken, arrogante mensen, zoals haar ex.
— Talen: Russisch, Frans Engels en een beetje Latijns.
— allergie: Kiwi
— favoriete dier: Honden
— Favoriete kleur: Goud
— geheimen: Genoeg zelfs
— Lieveling eten: Spaghetti bolognese.

✧❄✧❄♛✧✧♛❄✧❄✧










Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen