UPDATE: Dit zijn de 18 mooiste meisjes uit Rotterdam volgens de FHM500 -  indebuurt Rotterdam

Naam:Hailey Bresser

Leeftijd:18 jaar

Broer: Aiden Bresser

Zus: Crista Bresser

Sport: Paardrijden

Moeder: Nora Bresser

Vader: Riv Bresser

Huisdieren: Paard Liv

Lievelingskleur: Groen

Lievelingseten: Lasagne

Beste vriendin: Romy Hoekstra


Schattige jongens


Naam: Aeson Campbell

Leeftijd: 20 jaar

Boself (mytische wezen)

Zus: Lily Campbell

Vader: Ares Campbell

Moeder: Mia Campbell

Lievelingskleur: Zwart

Lievelingseten: Koemelk met honing



Leefgebied

Premium Photo | The enchanted forest of the magic natural landscape and  river flow background, fairy tale forest






Roodharige meisjes



Naam: Romy Hoekstra

Leeftijd: 18 jaar

Sport: Dansen en paardrijden

Huisdieren: Paard Elonoir

Lievelingskleur: Paars

Lievelingseten: Spaghetti

Beste vriendin: Hailey Bresser

"Hailey wakker worden", schreeuwt haar moeder. Ja mam ik kom er zo aan schreeuwt Hailey. Ze draait zich met een zucht om, wat haat ze het om zo vroeg op te moeten staan. Ze reikt met haar hand naar haar telefoon, shit ze is vergeten hem aan de lader te doen. Met een zucht stapt ze uit bed. Waar heeft ze die klote lader gelaten. Ze schreeuwt naar beneden,"mam weet jij waar mijn lader gebleven is". Geen reactie.

Ze kijkt naar de klok en ziet dat het al zeven uur is. Eerst maar even Liz eten geven, daar knapt ze altijd van op. Ze rent de trap af en struikelt bijna over de schoenen van haar broer. "Aiden ruim nou eens je schoenen op schreeuwt ze". Aiden rent lachend de trap af, ja zusje, doe eens chill zegt hij.

Ze loopt op haar blote voeten naar de buitendeur toe. Als ze de deur opendoet komt haar een frisse bosgeur tegemoet, als je goed luistert hoor je zelfs een specht in de verte. Wanneer ze dichter bij de stal komt, hoort ze Liz al hinniken.
"Hey meisje fluistert ze zacht", heb je op mij gewacht". Als Liz eten heeft gekregen gaat ze naast haar in de stal zitten.

Na een tijdje staat ze op en geeft Liz nog even een aai, "tot straks meis zegt ze". Als ze de buitendeur open wil doen ziet ze dat ze de sleutel er nog in heeft gelaten. "Oeps gelukkig zit hij er nog in zegt ze lachend".

Ze pakt van de fruitschaal een appel en loopt weer naar boven toe om zich om te kleden. Ze doet haar kleding kast open en pakt een geel jurkje eruit. Dan pakt ze haar telefoon en ziet dat hij ineens vol is. Gek zeg ze durft te zweren dat hij net nog 0% was.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen