Hi Everyone!

It's been a while!

Maar echt.. Schandalig lang!

Heel actief ben ik helaas niet meer op Quizlet, cause grown-up stuff came between.. Ik zou me moeten schamen dat ik praat over grown-up stuff in een Peter Pan fanfic. Tussendoor niet gestopt met schrijven gelukkig en zelfs een jeugdboek uitgebracht samen met een andere Qreater (wel even netjes met de tijd mee gaan hé) hier!

Maar goed, ik wil het schrijven weer een beetje gaan oppakken en ben daarom maar eens begonnen met het herschrijven van bepaalde fanfics, nu is Happy Thoughts aan de beurt!
Deze ben ik dus nu op mijn Wattpad account aan het herschrijven en aan het vertalen (NL en EN editie dus aanwezig). Ik weet nog dat ik hier ontzettend lieve en trouwe lezers had die echt enorm van dit verhaal hebben genoten, dus voor jullie even dit bericht. Wellicht vinden jullie het wel leuk om na 6 jaar het verhaal eens in het Engels te lezen. Dan zijn jullie in ieder geval van harte welkom:

https://www.wattpad.com/user/IamMerakii

Ik kijk met veel liefde en trots terug op dit verhaal en kan er nog altijd net zoveel van genieten. Dank nogmaals voor al jullie energie en positiviteit toen! Jullie hebben mij de schrijver gemaakt die ik nu ben!

Veel liefs, Leah

Reageer (1)

  • LynnBlack

    Wow ik kan amper geloven hoe kleine de wereld soms lijkt. Ik was altijd al grote fan van jouw schrijfstijl en verhalen. Nu ben ik een tijd geleden ook meer naar Wattpad getrokken en daar wat aan het schrijven gegaan, nieuwe verhalen opgezocht en ik volg jou al even al had ik geen idee dat jij het was tot ik je link hier nu aanklikte ;)
    Leuk dat we elkaar weer gevonden hebben denk ik dan en proficiat voor het uitbrengen van je boek met Natas <3

    9 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen