Foto bij part thirtyfive - does old quil mean the cullens?

Toen schoot me iets te binnen. 'Strijd tegen de vampiers? Bedoelt Oude Quil de Cullens?' Jacob zuchtte. 'Ja, de Cullens..' 'O mijn god!' Ik vloog overeind. 'Ik kan Bella niets aandoen! En Edward ook niet, en de rest van de Cullens.. O mijn god, ik wil dit helemaal niet, Jake..' Jacob knuffelde me en suste me. 'Stil maar. Het komt goed. Morgen gaan we oefenen.' Ik keek hem niet-begrijpend aan. 'Oefenen?' 'Je krachten ontwikkelen. Dat wil Oude Quil.' Ik knikte. 'Oké.' 'En nu moet ik weg, want Charlie komt eraan. Ik zie je straks wel.' Hij drukte vluchtig een kus op mijn voorhoofd, toen was hij weg. Ik ging vlug op mijn bed zitten. Net op tijd, want de deur ging open. 'Lills? Ben je wakker?' 'Ja, pap.' Charlie hoofd verscheen. 'Kom je naar beneden? Er is bezoek.' Ik knikte weer. 'Ja, hoor. Eerst even mezelf opfrissen en dan kom ik er zo aan.' 'Tot zometeen.' Charlie sloot de deur, toen hoorde ik hem de trap af stommelen. Ik pakte wat kleren uit mijn kast, een simpele zwarte skinny jeans, een grijsgeruit tuniekje en mijn favoriete sneakers. Toen ging ik naar de badkamer om te gaan douchen. Ik zette de radio aan, trok mijn slaapkleren uit en stapte in de douche, meteen goedgehumeurd door het geweldige nummer dat nu op de radio was.


pff, het wordt steeds moeilijker om een hoofdstuk te schrijven D: vooral omdat ik niet meer zo verslaafd ben aan twilight/jacob. ;d maar even een paar dingen die ik wil weten:
1. Welk hoofdstuk van Recognizing is tot nu toe je favoriet?
2. Heb je nog tips/opbouwende kritiek voor het verhaal?
alvast dankjewel ;D

Reageer (11)

  • TamDiamond

    ja ga door ik houd wel van jacob!!laat haar trainen wat ze eigenlijk niet leuk vind met oude quil en de jonge Quil+ Embry en dat wordt laggen en dat ze niet de cullens bedoelen maar een andere groep die hun aan wil vallen....voordat ellie in een wolf transvoormeerd...ok ik hoop dat je hier wat aan hebt!!! =3

    1 decennium geleden
  • LiveIsHard

    like it

    1 decennium geleden
  • LeaMichele

    snel verder
    het is heel leuk(cool)
    <3

    1 decennium geleden
  • mOoNx

    snel verder

    -xx-

    1 decennium geleden
  • DewiiS

    Snel verder<33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen