POV Elise

Terwijl Bill de badkamer in ging om te douchen, maakte ik mezelf comfortabel op het bed en zette de televisie aan. De kanalen waren voornamelijk Spaanstalig, en hoewel ik enigszins Spaans begreep, kon ik de meeste programma's niet echt volgen. Ik bladerde door de kanalen, op zoek naar iets interessants om de tijd te doden. Plotseling hoorde ik het geluid van stromend water uit de badkamer komen. Bill was aan het douchen. De gedachte aan hem onder de douche deed mijn hartslag versnellen. Ik probeerde mezelf ervan te overtuigen dat ik me niet moest laten afleiden door mijn gevoelens voor hem, maar het was moeilijk.
Terwijl ik op het bed zat en wat door de televisiekanalen zapte, hoorde ik de badkamerdeur opengaan. Ik draaide me om en zag Bill de kamer binnenkomen, gehuld in slechts een handdoek om zijn middel. Mijn adem stokte even toen ik hem zag. Hij zag er ongelooflijk aantrekkelijk uit, zijn gebruinde huid glansde lichtjes van het water, en zijn donkere haar was vochtig en glinsterde in het zachte licht van de kamer.
Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden terwijl hij naar me toe liep. Zijn blik leek even te rusten op mij voordat hij met een verlegen glimlach sprak. "Sorry dat ik zo lang wegbleef," zei hij, zijn stem warm en uitnodigend.
Ik slikte moeizaam en probeerde mijn gedachten te ordenen terwijl ik antwoordde: "Geen probleem, Bill" Maar mijn blik bleef gefixeerd op hem, en ik voelde een onmiskenbare aantrekkingskracht tussen ons.
Een lichte blos verscheen op mijn wangen terwijl ik hem bekeek. Dit was een onverwachte wending van de avond, en ik vroeg me af hoe ik hiermee moest omgaan. Bill leek zelfverzekerd en onaangedaan terwijl hij zich wilde aankleedde, maar ik kon niet ontkennen dat ik me een beetje nerveus voelde in zijn aanwezigheid.
Bill keek even bedenkelijk naar zijn koffer en trok uiteindelijk een paar kledingstukken eruit. Hij koos voor iets comfortabels om te dragen na de douche en het lange dagprogramma. Zijn keuze viel op een loszittend, wit T-shirt van zacht katoen, dat nonchalant over zijn gespierde schouders hing. De stof van het shirt voelde waarschijnlijk aangenaam tegen zijn huid na de warme douche. Voor zijn onderlichaam koos hij voor een paar eenvoudige, zwarte joggingbroek met een elastische tailleband, die zowel comfort als bewegingsvrijheid bood. De broek paste perfect bij het ontspannen gevoel dat hij wilde creëren na een vermoeiende dag.
Terwijl Bill zich aankleedde, lette ik op elk detail, niet alleen van zijn kleding, maar ook van zijn lichaamstaal. Zijn donkere haar was nog enigszins vochtig van de douche, en hij gebruikte zijn handdoek om het een beetje te deppen terwijl hij zich kleedde. Zijn tatoeages waren zichtbaar op zijn lichaam, en ik kon niet anders dan gefascineerd zijn door de kunstwerken die zijn huid sierden. Het waren er nog niet zoveel als in 2023, maar ik vond het toch sexy.
Bill glimlachte naar me terwijl hij zich aankleedde en vroeg: "Heb je iets interessants gevonden om naar te kijken?" Mijn gedachten raakten een beetje in de war door zijn vraag, en ik stamelde een beetje voordat ik antwoord gaf.
"Niet echt," mompelde ik, nog steeds een beetje afgeleid door zijn verschijning. "De meeste programma's hier zijn in het Spaans, dus ik begrijp er niet veel van."
Bill knikte begrijpend en ging verder met aankleden. Het was duidelijk dat hij zich op zijn gemak voelde, maar ik voelde me een beetje ongemakkelijk in deze situatie. Toch wilde ik niet dat hij dacht dat ik hem ontweek of onbeleefd was.
Bill leek zich bewust te zijn van de intense sfeer in de kamer, en hij kwam dichter bij me zitten op bed. Zijn donkere ogen keken diep in de mijne, en ik voelde een tinteling over mijn huid gaan. We zwegen even, maar de stilte was allesbehalve ongemakkelijk.
Bill doorbrak de stilte met een vriendelijke glimlach en zei: "Ik denk dat het een goed idee is om wat roomservice te bestellen. Ik had gereserveerd in het restaurant voor ons, maar het is al behoorlijk laat. Het lijkt het me verstandiger om gewoon iets op de kamer te eten. Heb je nog honger?"
Ik glimlachte en schudde mijn hoofd. "Nee, dank je, Bill. Ik heb al gegeten met Bas in de stad." Mijn maag was nog steeds vol van de heerlijke paella die we hadden gedeeld.
Bill knikte begrijpend en pakte de telefoon om roomservice te bestellen. Terwijl hij sprak met de medewerker aan de andere kant van de lijn, kon ik niet anders dan bewonderend naar hem kijken. Hij was zorgzaam en attent, en ik voelde me bevoorrecht om deze tijd met hem door te brengen.
Toen Bill ophing, keek hij me met een vriendelijke blik aan. "Het eten komt er zo aan," zei hij. "Laten we in de tussentijd wat ontspannen." Hij gaf een lichte knik naar de televisie, maar zijn ogen bleven op mij gericht.
Ik glimlachte naar hem, en hoewel er nog steeds een zweem van nervositeit in de lucht hing, voelde ik me op mijn gemak bij hem.
Terwijl we wachtten op de roomservice, besloot ik het gesprek gaande te houden en vroeg ik aan Bill: "Hoe was jouw dag eigenlijk, Bill? Je had al die interviews en dat tv-programma."
Bill leunde tegen de kamerdeur en glimlachte terwijl hij zijn dag samenvatte. "Het was behoorlijk druk," begon hij. "We hadden interviewsessies en een tv-programma waar we moesten optreden. Het is altijd een beetje hectisch op dagen als deze, met alle voorbereidingen en alles. Maar het ging goed, ik denk dat het publiek het leuk vond."
Ik knikte begrijpend. "Dat kan ik me voorstellen, het lijkt me best vermoeiend. Maar het is geweldig om te zien hoeveel fans jullie hebben en hoe enthousiast ze zijn."
Bill glimlachte opnieuw, maar deze keer leek het meer ontspannen. "Ja, dat is het zeker. We hebben geweldige fans die ons blijven steunen, wat er ook gebeurt. Het maakt de lange dagen de moeite waard."
Terwijl hij sprak, voelde ik een oprechte passie en toewijding in zijn stem. Het was duidelijk dat hij van zijn werk hield en trots was op wat hij met Tokio Hotel had bereikt. Het was inspirerend om te zien.
Net op dat moment werd er op de deur geklopt, en Bill liep naar de deur om het eten in ontvangst te nemen.

Reageer (1)

  • LydiaMartin99

    🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️

    3 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen