Nadat het gesprek tussen Elise en mij tot rust was gekomen, besloten we om samen een film te kijken. Bas was ondertussen naar zijn eigen toerbus vertrokken, en het was tijd voor ontspanning. We wilden de spanning van eerder in de dag even vergeten en gewoon genieten.
Het was aan Georg om een film te kiezen, en natuurlijk ging hij voor een actiefilm. Hij doorzocht de collectie films die we in de tourbus hadden en selecteerde een film boordevol explosies, schietpartijen en achtervolgingsscènes. We nestelden ons op de comfortabele stoelen in de gemeenschappelijke ruimte van de tourbus, de gordijnen gesloten om het licht buiten te houden.
Hoewel ik persoonlijk niet zo van actiefilms hield, merkte ik dat Gustav, Georg en Tom helemaal opgingen in de film. Ze zaten op het puntje van hun stoelen, enthousiast over elke explosie en achtervolgingsscène. De adrenaline van de film spatte van het scherm en liet hen helemaal opgaan in het verhaal.
Terwijl ik me comfortabel nestelde naast Elise, kon ik haar warmte voelen terwijl ze knus in mijn armen lag. Het voelde goed om samen te zijn en de dag af te sluiten met wat ontspanning. Ik keek naar haar terwijl ze naar het scherm staarde, haar ogen geïnteresseerd en haar gezicht verlicht door het licht van de film.
Terwijl de actiefilm onverminderd doorging, merkte ik op dat Elise steeds minder geïnteresseerd leek te zijn in het scherm. Haar blik verslapte, en ik zag dat haar ogen zwaarder werden.
Ik merkte dat Elise's ademhaling geleidelijk vertraagde, en haar ogen vielen zachtjes dicht. Het duurde niet lang voordat ze in mijn armen in slaap viel.
Ik glimlachte zachtjes en bewoog voorzichtig om haar niet wakker te maken. Het was een teder moment te midden van de actiescènes en explosies op het scherm. Ik wist dat ze welverdiende rust nodig had, en ik wilde er gewoon voor haar zijn. Dus bleef ik zitten en hield haar dicht tegen me aan terwijl ze vredig sliep. Ik wilde haar niet storen, dus liet ik haar rustig slapen terwijl ik mezelf concentreerde op de film en haar zachtjes streelde, blij dat ze bij me was.
De film vorderde, en ondanks de actie en spanning op het scherm, kon ik mijn ogen niet afhouden van Elise. Haar gezicht leek vredig en haar aanwezigheid in mijn armen bracht een gevoel van comfort en sereniteit.
Gustav, Tom en Georg waren nog steeds druk bezig met de film, totaal onbewust van wat er zich afspeelde in de achterste helft van de tourbus. Ik vond het niet erg dat ik de actiefilm niet volledig volgde; ik genoot veel meer van het feit dat ik daar zat met Elise in mijn armen.
De film naderde zijn einde, en terwijl de spannende climax het scherm vulde, zag ik dat de rest van de bandleden langzaam recht begon te staan. Ze keken naar Elise, die nog steeds in een diepe slaap verzonken was. Met mijn vinger op mijn lippen maakte ik een sussend gebaar naar hen. Ik wilde niet dat Elise wakker werd, want ze zag er zo vredig uit terwijl ze sliep.
De jongens begrepen de boodschap en vertrokken in stilte naar hun respectievelijke bedden. Het leek alsof de wereld om ons heen even stilviel, en ik was alleen met Elise.
Ik bleef zitten met Elise in mijn armen en streelde haar haren terwijl ze vredig sliep. Het was een intiem moment dat ik koesterde, wetende dat er achter de schermen zoveel complexiteit in onze relatie was, maar op dit moment voelde alles eenvoudig en teder.
Terwijl ik daar zat met Elise in mijn armen, kon ik niet anders dan me verwonderen over hoe prachtig ze was, zelfs in haar slaap. Haar gezicht straalde een natuurlijke schoonheid uit die me betoverde, en ik voelde een diep verlangen om haar te kussen. Maar ik wist dat ik mijn zelfbeheersing moest behouden; ik dacht aan de belofte die ik haar had gedaan om niet verliefd te worden. Het was een belofte die ik met de beste bedoelingen had gemaakt, maar die steeds moeilijker na te leven was. Elke dag dat we samen waren, groeiden mijn gevoelens voor haar. Maar ik wist dat ik die belofte niet kon breken, hoe sterk mijn verlangen om haar te kussen ook was.
Ik voelde haar zachte ademhaling op mijn huid en concentreerde me op het gevoel van haar in mijn armen. Haar nabijheid was al genoeg om me gelukkig te maken, zelfs als ik verlangde naar meer.
Dit was onze laatste avond samen, en ik besefte dat deze kostbare momenten beperkt waren. Met David had ik kunnen regelen dat we morgenvroeg, zodra we in Berlijn aankwamen, even weg konden gaan.
Natuurlijk had ik wel moeten beloven om ruim op tijd terug te zijn voor ons optreden. Mijn verantwoordelijkheid als frontman van Tokio Hotel was essentieel. Bovendien had ik aan Elise beloofd dat ik in de voormiddag samen met haar haar moeder zou bezoeken. Dat was belangrijk voor haar en ik wilde mijn steun en aanwezigheid tonen, zelfs te midden van onze drukke tourneeschema. Het besef dat dit onze allerlaatste momenten samen waren, drong diep tot me door, en ik wenste dat ik de tijd kon laten stilstaan. Morgen zou Elise voorgoed vertrekken, en de gedachte aan haar afwezigheid deed pijn.
Met deze gedachten in mijn hoofd, streelde ik zachtjes Elise's haren terwijl ze in mijn armen lag, vredig slapend.
Wat zou ik doen als de echte Elise morgen plotseling voor mijn neus zou staan? De emoties die ik op dit moment voelde, waren zo veel intenser dan wat ik ooit voor de echte Elise had gevoeld.
De vragen in mijn hoofd bleven rondspoken. Moest ik de andere Elise dicht bij me houden, enkel vanwege haar uiterlijke gelijkenis met het meisje waar ik echt van hield? Zou dat eerlijk zijn tegenover haar? Zou het te pijnlijk zijn om haar in de buurt te hebben, wetende dat ik mijn ware liefde nooit meer zou terugzien?
Elise begon langzaam wakker te worden, wreef in haar ogen en glimlachte toen ze me aankeek. "Oh, ben ik in slaap gevallen?" vroeg ze met een lichte blos op haar wangen.
"Ja," antwoordde ik met een zachte glimlach. "Maar dat is helemaal niet erg. Het was eigenlijk best wel schattig."
Elise keek me met een speelse blik aan. "Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst ben in slaap gevallen bij een film."
Ik glimlachte en streelde zachtjes haar wang. "Je moet wel erg moe zijn geweest. Maar je hebt niets gemist, hoor."
Elise knikte en rekte zich uit. "Nou ja, het was wel een gezellige manier om in slaap te vallen."
Ik lachte zachtjes en stond op. "Misschien is het tijd om naar bed te gaan, voordat ik hier zelf ook in slaap val."
Elise knikte instemmend en stond op, terwijl ze me volgde naar ons slaapgedeelte in de tourbus.

Reageer (1)

  • LydiaMartin99

    Snel verder!
    ❤️❤️❤️ Laat die kus maar komen!

    2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen