Terwijl Tom en ik elkaar omhelsden, ging de deur van de kleedkamer zachtjes open, en daar stond Bill, hij keek ons met opgetrokken wenkbrauwen aan en vroeg, "Wat is hier aan de hand?"
Bill kwam de kleedkamer binnen met zijn kenmerkende uitstraling die altijd een mix was van rockster-cool en opvallend uniek. Zijn haar, artistiek overeind staand als een leeuwenmanen, gaf hem een wilde, sexy uitstraling. Zijn kleding, altijd een perfecte balans tussen trendy en rebels, benadrukte zijn slanke, afgetrainde lichaam.
Zijn donkere ogen schitterden en zijn sensuele lippen krulden in een ondeugende glimlach toen hij binnenkwam. Bill straalde altijd een magnetische aantrekkingskracht uit en dit moment was geen uitzondering. Mijn hart maakte een sprongetje bij het zien van hem, en ik kon niet anders dan denken dat hij er ongelooflijk sexy uitzag.
Tom en ik lieten elkaar los en ik keek van Tom naar Bill, en ik glimlachte. "We hadden gewoon een goed gesprek, Bill," zei ik. "Alles is oké." Tom knikte instemmend en Bill glimlachte naar Tom, alsof hij onze vriendschap en gesprek goedkeurde.
Tom wendde zich tot Bill en reageerde enthousiast. "Man, jij hebt echt een geweldige vriendin," zei hij met een glimlach. Bill glimlachte en antwoordde, "Ja, dat besef ik maar al te goed."
Toen vroeg Tom, "Heb je haar al uitgenodigd om vanavond mee naar huis te gaan?" Aangezien we twee dagen vrij hebben na het optreden vanavond in Berlijn leek het mij logisch dat iedereen graag even naar huis ging.
Bill keek bedenkelijk en zei: "Ik heb het haar nog niet officieel gevraagd."
Tom grinnikte en zei: "Nou, dan is het geregeld. Ik laat aan mama weten dat Elise meekomt."
Bill keek me aan en vroeg of ik het zag zitten om vanavond mee te gaan naar zijn ouderlijk huis. Ik knikte enthousiast, en hij glimlachte. Tom knipoogde naar Bill.
Bill keek zijn broer dankbaar aan en zei: "Dank je, Tom. Wil je ons heel even alleen laten?"
Tom grijnsde en zei: "Natuurlijk, ik begrijp het. Veel plezier, jullie twee." Hij verliet de kleedkamer, waardoor Bill en ik alleen achterbleven.

Bill fronste zijn wenkbrauwen terwijl hij nadacht over wat ik hem vertelde. "Dus Tom heeft nog gevoelens voor de andere Elise?" vroeg hij uiteindelijk.
Ik knikte en zei: "Ja, het lijkt erop. Hij vertelde me dat het moeilijk voor hem is om dat los te laten."
Bill dacht even na en zei toen: "Ik denk dat Tom misschien wel gevoelens voor jou heeft."
Ik schudde snel mijn hoofd en zei: "Nee, dat kan niet. We zijn gewoon vrienden." Toen voegde ik eraan toe: "Hij is trouwens altijd bezig over de nacht die Elise en hij hebben gehad."
Ik merkte dat Bill ineens triest naar de grond keek, en op dat moment besefte ik dat het nog steeds een gevoelig onderwerp voor hem was. Snel bood ik mijn excuses aan en zei: "Sorry, Bill. Ik had dat niet mogen zeggen." Bill glimlachte zwakjes en keek me weer aan. "Het is oké, Elise."
Bill ging ondertussen op de stoel zitten voor de make-uptafel, en ik wilde hem opvrolijken door een ander onderwerp aan te snijden. Ik ging recht tegenover hem op de tafel zitten en begon enthousiast te vertellen over mijn reality shifting onderzoek van deze namiddag. Mijn opwinding begon aanstekelijk te werken, en ik zag dat Bill langzaam maar zeker uit zijn sombere stemming kwam.
Terwijl ik enthousiast vertelde over mijn bevindingen met betrekking tot reality shifting, begon Bill speels met zijn vingers over mijn knie te tikken. Het was een lichte, plagerige aanraking, maar het zorgde voor een prettige rilling die door mijn lichaam ging. Ik probeerde me te concentreren op het gesprek, maar de aanwezigheid van Bill en zijn tedere aanraking leidden me af.
Na een tijdje gaf ik toe, en ik keek hem met een speelse glimlach aan. "Je probeert me af te leiden, hè?" fluisterde ik.
Bill glimlachte terug. "Misschien een beetje," gaf hij toe. "Maar ik ben echt geïnteresseerd in wat je hebt ontdekt."
Terwijl ik doorging met mijn verhaal, liet ik even vallen: "Oh, en Bas weet nu ook van mijn geheim."
Bill keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan toen ik hem vertelde dat Bas nu ook op de hoogte was van mijn geheim. Een lichte frons verscheen op zijn voorhoofd, en ik kon zien dat hij zich een beetje ongemakkelijk voelde. "Oh, is dat zo?" zei hij met een gespeelde nonchalance, maar er klonk een vleugje jaloezie in zijn stem. "En? Hoe reageerde hij?"
Ik haalde mijn schouders op. "Hij leek het cool te vinden en heeft gezworen het aan niemand te vertellen."
Ik kon het niet laten om Bill een beetje te plagen, dus ik sprong van de tafel en glipte achter hem. Mijn vingers kriebelden zachtjes over zijn nek, en ik fluisterde in zijn oor, "Ben je misschien jaloers?" Zijn stoel draaide zich om, en hij trok me op zijn schoot. Hij fluisterde zachtjes in mijn oor, "Natuurlijk niet." Zijn ademhaling blies over mijn huid, en hij beet zachtjes in mijn oorlel voordat hij een kusje gaf in mijn nek. Ik kon een zachte kreun niet onderdrukken. Het zorgde ervoor dat mijn haren recht overeind gingen staan, en ik voelde de opwinding door mijn lichaam stromen. Ik wilde hem kussen, zijn lippen op de mijne voelen, maar op dat moment werd de deur van mijn kleedkamer brutaal opengezwaaid en verscheen een assistent van de concertzaal in mijn kleedkamer.
Hij stond perplex naar ons te staren. Daarna werd hij vuurrood en leek zich te realiseren dat hij een intiem moment had verstoord. Toch herpakte hij zich en bracht dringend nieuws. "Elise, je wordt dringend bij de make-up en styling verwacht. Je moet over een half uur op het podium staan."
Ik sprong haastig van Bill's schoot en gaf hem een ondeugende blik voordat ik naar de assistent knikte en hem bedankte met een bloos op mijn wangen. Bill en ik wisselden een snelle, telepathische blik uit, die ons beiden deed glimlachen, en ik vertrok samen met de assistent naar de make-up en styling.

Reageer (1)

  • LydiaMartin99

    ❤️❤️❤️
    Snel verder!!

    2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen