Met een zwaar gemoed en al een beetje beschonken stond ik aan de bar, terwijl de muziek in de bruisende zaal door de luidsprekers galmde. Het geluid om me heen was een wervelwind van opwinding, maar mijn gedachten waren verstrikt in een emotionele storm die me verscheurde.
Ik bestelde nog een glas champagne en zuchtte diep terwijl ik naar de dansende menigte keek. Naast me hoorde ik iemand anders ook een glas champagne bestellen. Ik draaide me om om de persoon naast me te begroeten, maar toen ik haar zag bleef mijn adem stokken.
Een prachtige jonge vrouw stond naast me, haar betoverende verschijning straalde zelfvertrouwen en schoonheid uit. Haar lange, golvende bruine haar glinsterde in het gedempte licht, en haar ogen straalden een ondeugende glans uit. Ze droeg een jurkje dat glinsterde als de sterren aan de nachtelijke hemel, en ik kon niet anders dan mijn ogen over haar laten dwalen.
"Aangenaam," zei ze, haar stem zacht en verleidelijk. Ze hief haar glas champagne omhoog, en haar lach was betoverend. "Wil je met me proosten?"
Mijn zenuwen begonnen te knagen, maar ik accepteerde haar uitnodiging met een glimlach. Ik hief mijn glas naar het hare en zei, "Schol." Het voelde alsof ik met deze vreemdeling de realiteit even kon ontvluchten, zelfs al was het maar voor een moment.
Ze keek me met een twinkeling in haar ogen aan en merkte op, "Jij bent Bill van Tokio Hotel, toch?" Haar toon was luchtig en nieuwsgierig, en ik lachte om haar oprechte vraag.
"Zijn het mijn haren die me verraden?" grapte ik, terwijl ik mijn kenmerkende leeuwenmannen eens door elkaar schudde. Het voelde goed om even te ontspannen, om niet herinnerd te worden aan mijn zorgen.
Ze lachte oprecht om mijn opmerking en liet me haar naam weten. "Alissa, aangenaam." Haar naam gaf me een beeld van mysterie, passend bij de avond.
Toen nam ze weer het initiatief, "Wil je met me dansen?" Ik twijfelde geen moment. Met een brede glimlach dronk ik mijn glas champagne in één teug leeg en volgde haar naar de dansvloer.
De muziek pulserend door de luidsprekers terwijl ik met Alissa de dansvloer op ging. De lichten flitsten en draaiden om ons heen, en ik voelde me eindelijk vrij van de zware last die op mijn schouders drukte. De champagne had zijn werk gedaan, en mijn zorgen vervaagden terwijl ik me overgaf aan het ritme van de muziek.
Alissa bewoog sensueel op de maat van de muziek, haar lichaam in perfecte harmonie met de melodie. Haar donkere ogen straalden verleiding uit terwijl ze me met een ondeugende glimlach aankeek. Ze was onweerstaanbaar, en ik voelde me aangetrokken tot haar als een mot tot een vlam.
We dansten dicht tegen elkaar aan, en haar handen gleden over mijn rug terwijl ze me nog dichterbij trok. Haar aanrakingen waren zacht en verleidelijk, en ik kon de spanning voelen opbouwen. Plotseling boog ze zich naar me toe, haar lippen slechts centimeters van de mijne verwijderd. Mijn hart bonkte in mijn borst, en ik kon haar warme adem op mijn gezicht voelen.
Alissa kuste me, haar lippen zacht en vurig tegelijk. Ik beantwoordde haar kus vol overgave, verlangend naar de passie die tussen ons ontvlamde. Haar tong vond de mijne en we verloren ons in een gepassioneerde tongzoen. Haar handen gleden door mijn haar, terwijl de wereld om ons heen vervaagde.
Maar dan, te midden van onze hartstochtelijke kus, drongen gedachten aan Elise zich in mijn hoofd. Mijn hart kromp van schuldgevoel, en de kus die ik met Alissa deelde, veranderde in een bitterzoete smaak in mijn mond. Wat deed ik hier? Hoe kon ik zo snel vergeten wat ik voor Elise voel. Mijn geweten begon te knagen, en ik voelde me schuldig dat ik me had laten verleiden door Alissa's charmes.
Ik verbrak de kus abrupt en keek diep in Alissa's ogen. De alcohol begon zijn tol te eisen. Mijn gedachten werden wazig, en het stemmetje in mijn hoofd dat me smeekte om niet verder te gaan met Alissa, begon te vervagen. Ik dacht bij mezelf: "Waarom zou ik me zorgen maken? Elise ziet me toch niet graag." De wereld om me heen draaide en tolde, en ik dacht niet meer aan de gevolgen van mijn daden. "Fuck it," mompelde ik tegen mezelf terwijl ik nog een glas champagne leegdronk.
Alissa, verleidelijk en aantrekkelijk, stond nog steeds naast me, haar ogen vol verlangen. We hervatten onze passionele kus, terwijl ik mijn gedachten over Elise naar de achtergrond duwde. Haar lippen waren zo zacht en haar aanrakingen zo bedwelmend dat ik me liet meeslepen in het moment.
Maar dan, plotseling, voelde ik dat ik werd weggetrokken van haar. Ik knipperde met mijn ogen en zag het boze gezicht van Tom voor me. Hij schreeuwde iets in mijn oor, maar ik kon zijn woorden niet verstaan door de muziek die nog steeds dreunde. Georg en Gustav voegden zich bij Tom, en ik besefte dat ze probeerden me bij mijn zinnen te brengen.
"Wat willen jullie?" brulde ik, mijn woorden verloren in de chaos om ons heen. Tom hield mijn arm stevig vast, en ik rukte me los, wankelend op mijn benen. "Laat me met rust!" schreeuwde ik, terwijl de alcohol mijn woede aanwakkerde.
Plotseling voelde ik mezelf naar achteren strompelen, en het was Georg die me nog net op tijd opving. Mijn wereld tolde en draaide, en ik wist dat ik te ver was gegaan. Met een laatste flits van bewustzijn besefte ik dat mijn overmoedige gedrag me had overwonnen. Toen doofde het licht volledig, en ik werd meegenomen door de duisternis van de dronkenschap.

De volgende ochtend opende ik mijn ogen en werd overweldigd door een barstende hoofdpijn. Het zonlicht scheen fel door de gordijnen, en mijn maag draaide zich om van ongemak. Toen ik naast me keek, zag ik Tom liggen. Mijn herinneringen waren troebel en verward, en ik voelde me vreselijk. Een misselijkheidsgevoel begon in mijn buik te borrelen, en ik haastte me naar de badkamer.
Met mijn hoofd boven de wc-pot voelde ik me ellendig. Ik had overduidelijk te veel gedronken en betaalde nu de prijs. Terwijl ik overgaf, probeerde ik te bedenken wat er precies was gebeurd na de awardshow. Flarden van herinneringen flitsten door mijn geest, maar alles was onsamenhangend en vaag.
Ik hoorde de badkamerdeur opengaan, en even later stond Tom naast me. Zijn woorden leken ver weg, maar ik kon nog net horen dat hij vroeg of het goed met me ging. Ik schudde zwak mijn hoofd ten teken dat het niet goed ging. Zijn reactie was niet bepaald medelevend. "Misschien is dit wel je verdiende loon," mompelde hij, zonder veel sympathie in zijn stem.
Ik keek hem aan met een smekende blik in mijn ogen en probeerde mijn schorre stem te gebruiken om een vraag te stellen. "Tom, wat is er gisteren gebeurd?"
Tom zuchtte en nam plaats op de rand van het bad. "Je was behoorlijk dronken, Bill. We hebben nog een paar awards gewonnen en daarna... laten we zeggen dat de champagne goed heeft gevloeid."
Ik kneep mijn ogen tot spleetjes, proberend te doorgronden wat er precies was gebeurd. Wat had ik gedaan? Wat had ik gezegd? De herinneringen begonnen langzaam terug te komen, flarden van momenten waarin mijn gedrag niet bepaald eervol was geweest.
Tom wachtte af, alsof hij verwachtte dat ik meer vragen zou stellen. Uiteindelijk fluisterde ik met schaamte, "Wat heb ik gedaan, Tom?"

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen